Annonce:
Annonce:

Kedelig karakterbog: Kevin får stryg af rivalen

Kevin Magnussen tabte duellen til Jolyon Palmer ved Mexicos Grand Prix. Det kan ses på karaktererne

Annonce:
Følg Formel 1

Det blev bestemt ikke den weekend i Mexico City, som Kevin Magnussen havde håbet på.

TV: Hør det her: Arrig F1-stjerne sviner løbsdirektør og rival til

Danskeren kæmper netop nu en hård kamp for at sikre sig et Formel 1-sæde i den kommende sæson og havde derfor brug for et godt resultat, som kunne lokke bejlerne.

Men, men, men.

Selvom team-kollegaen og rivalen til en sæde i den kommende sæson, Jolyon Palmer, ikke kom til start i kvalifikationen, formåede han takket være et dristig dæk-strategi at køre sig til en flot fjortendeplads, mens Kevin Magnussen aldrig fik kørt sig væk fra den tungere ende og sluttede på syttendepladsen

Derfor bliver læsningen af mediernes karakterbøger heller ikke opmuntrende læsning i forhold til konkurrencen med Palmer.

Annonce:

Hos Autosport scorer Kevin Magnussen et acceptabelt sekstal takket være sin indsats i kvalifikationen og for at holde Daniil Kvyat bag sig.

- Magnussen leverede en god omgang og kørte sig i Q2, men selve løbet var langt og ufrugtbart. Han kæmpede med alle tre dæktyper og var ude af stand til at gøre fremskridt. Han holdt i det mindste Kvyat bag sig med den mindst tænkelige margin i et virtuelt løb til det ternede flag, skriver Autosport, der er anderledes gavmilde over for Jolyon Palmer, der bliver belønnet med et ottetal for at avancere otte pladser.

- Skader på rammen var en ond straf for den mindst mulige fejl under lørdagens morgentræning, hvor Palmer ramte kerben med bilens venstre side i det sidste sving. Bedømt ud fra træningen var han stærkere end Magnussen og løbet bekræftede det, da Palmer gjorde gode fremskridt efter et pitstop på første omgang og viste modstandskraft i kampen mod begge McLaren-kørere i en bil, der er vanskelig at  køre.

Annonce:

 Her er afslutningen fra løbet med Vettels dramatiske duel med de to Red Bull-kørere:

Engelske Sky Sports har også Palmer som vinder af den interne Renault-duel.

TV-stationen giver Kevin Magnussen endnu et sekstal efter en weekend på det jævne.

- Det synes stadig mere sandsynligt, at Kevin Magnussen bliver i Formel 1 i 2017, fordi Haas angiveligt har tilbudt ham et alternativ, hvis Renault vælger en anden løsning. Det er godt for danskeren, fordi det Mexicanske Grand Prix ikke blev en weekend, hvor han på nævneværdig vis gjorde opmærksom på sig selv, lyder det i bedømmelsen.

- Kvalifikationen var rimelig, da han gik videre til Q2, men han fandt aldrig farten ved at benytte alle tre dæktyper og Magnussen sluttede faktisk tre pladser ringere end ved starten. For at gøre det værre, sluttede teamkollegaen Palmer tre pladser bedre, selvom han startede fra pitlane.

Jolyon Palmers indsat bliver bedømt til et syvtal hos Sky Sports.

Annonce:

- Netop, som risikoen for, at han mister sit Formel 1-sæde i 2017, har nået et kritisk niveau, begynder Jolyon Palmer at ligne en ægte Formel 1-chauffør. Når det er sagt, så fik han en stor hjælpende hånd til sit hop gennem feltet, da englænderen tog det, der blev et gratis pitstop bag safety car'en på første omgang, inden han kørte løbet færdigt, lyder skudsmålet.

- Men Palmers kampånd, der især var tydelig, da han gjorde alt for at holde McLaren-racerne bag sig, var forbilledlig. Og det var et fremragende resultat under omstændighederne at blive nummer 14 efter en start bagest i feltet, skriver Sky Sports.

Efter weekendens Grand Prix i Mexico resterer kun to afdelinger i Brasilien og Abu Dhabi.

Dramatik efter Formel 1-løb: Brød regel og blev flået af podiet

Kevin var stiktosset efter mystisk løb

Kevins dilemma: Sådan er danskerens tankegang

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: