Annonce:
Annonce:

Kedelig omgang for Kevin: Ikke sindssygt godt ...

Renaults dansker havde svært ved at forstå, hvorfor bilen i Japan opførte sig så meget ringere end i de to foregående grandprixer

Annonce:
Følg Formel 1

Efter lovende takter under træning blev den del af grandprix-weekenden i Japan, som tæller, en trist omgang for Kevin Magnussen. Danskeren tabte både kvalifikation og løbet til sin teamkammerat og var med en 14. plads aldrig i nærheden af point.

Renault havde ellers sat snuden op efter en placering inden for top-ti for tredje løb i træk. Da det kom til stykket, var RS16'eren bare ikke så konkurrencedygtig som først antaget.

Og Kevin Magnussen forstod ikke helt, hvorfor der var mistet fart fra træning til tidtagning og løb.

- Jeg synes ikke, bilen har kørt godt denne weekend, så vi skal prøve at forstå, hvorfor vi har været så glade for den de sidste to weekender, og så kommer her og har en anderledes bil, når vi ikke har ændret så meget igen. Der er nogle ting, vi skal have kigget på, sagde danskeren efter løbet til 3+.

Annonce:

Se det fulde interview ovenfor

Teamkammeraten Jolyon Palmer kørte sig fra 16. til 12. pladsen, men heller ikke den britiske rookie var i nærheden af point. Selv følte Palmer, at han havde fået det maksimale ud af løbet, når ingen af de 22 kørere udgik.

Begge Renaulter var på en strategi med blot et pitstop.

Uden hjælp fra andre er det stort set umuligt for Renault at score point på ren fart.

- Det var et ret kedeligt løb. Der var ikke rigtig nogen kampe eller noget spændende. Vores et-stopper virkede egentlig, men ikke så meget, som vi havde håbet på. Vi havde ikke farten til at gøre noget specielt, siger Kevin Magnussen.

16.1.25752683.jpg 

Han havde lå længe bag folk som Marcus Ericsson og Daniil Kvyat uden muligheder for angreb.

Annonce:

- Med en et-stopper er det lidt planen at have folk bagved. Man skal ikke angribe så meget. Hvor hvis du kører en to-stopper, handler det om at angribe og komme forbi folk. Så vi havde egentlig forventet ikke at skulle overhale så meget.

- Det ville da have været rart at komme forbi Ericsson i starten, men jeg var slet ikke tæt nok på til at komme forbi. Det har ikke været en sindssyg god weekend, men der er heldigvis fire endnu ...

Nico Rosberg vandt grandprixet efter en skrækkelig start fra teamkammeraten Lewis Hamilton. Tyskeren udbyggede dermed sit forspring, mens Mercedes samtidig sikrede sig konstruktør-verdensmesterskabet.

Tweet: Japan-resultat

Vildt rygte: Renault henter tysk stjerne

Renault skuffet over mystisk kvalifikation

Starten blev altafgørende for løbet - se den her:

Magnussen-konkurrent: Er helt lige med Kevin

Nu forklarer Kevin: Derfor gav jeg Renault mere tid

Hvad nu? Kevin sat på venteliste

Læserne griller Kevin: Se de bramfri svar

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: