Annonce:
Annonce:

Kevin afslører: Alternativer til Renault

Kevin Magnussen har 'gode muligheder' både i og uden for Formel 1 til den kommende sæson - men førsteprioriteten er Renault, og indtil videre venter han på franskmændenes beslutning

Annonce:
Følg Formel 1

AUSTIN (Ekstra Bladet): Siden Renaults anden option på Kevin Magnussens arbejdskraft udløb er der ikke sket det store internt set med danskerens øjne.

Lige ud over at Nico Hülkenberg er bekræftet som Renault-kører i 2017.

Det franske fabriksteam sidder stadig med både den stærkeste hånd og udspillet, når gælder Kevin Magnussens fremtid. Også selv om han er fri til at skrive kontrakt med andre teams.

Trods åbenlys flirt med alle andre end deres nuværende kørere ønsker Kevin Magnussen fortsat brændende, at karrieren skal fortsætte i gult. Og han er klar til at vente på deres beslutning.

Men den 24-årige dansker har backup-planer, afslørede han torsdag i USA.

Annonce:

- Jeg har nogle andre muligheder både i og uden for Formel 1. Men de muligheder forsvinder ikke lige nu. Hvis det kommer dertil, er jeg nødt til at tage en beslutning selv. Men der er vi heldigvis ikke lige nu, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

Teamkammeraten Jolyon Palmer forventer en afklaring inden for de næste par uger, og Kevin Magnussen håber, det ikke kommer til, at han må vende ryggen til Renault, før de beslutter sig.

- Tidshorisonten er til, jeg ikke kan vente længere. Selvfølgelig kan jeg ikke risikere at stå uden noget som helst. Jeg kan ikke være arbejdsløs, jeg skal køre noget. Jeg har nogle gode muligheder ud over det her, og dem skal jeg overveje, om jeg lader alle slippe, mens jeg venter på en beslutning her.

Force India har p.t. det mest interessante ledige sæde, som en række kørere - heriblandt Kevin Magnussen - er sat i forbindelse med. Haas F1 trækker sin beslutning for at se, hvad der sker andre steder i paddocken, ligesom Williams pludselig kan dukke op med en overraskende plads, hvis det ikke lykkes for dem at blive enige med Valtteri Bottas.

Annonce:

Selv om Magnussen-lejren afsøger alle muligheder, og i princippet kun tænker Formel 1 til næste sæson, så erkender danskeren, at ikke alle resterende sæder er interessante for ham. 

- Min forudsætning for at fortsætte i Formel 1 er, at jeg selv kan mærke, at jeg er på vej mod at blive verdensmester. Jeg har ikke lyst til at køre Formel 1 bare for at køre Formel 1.

- Jeg har et mål og en drøm om at blive verdensmester. Hvis jeg ikke føler, jeg kan opnå det, så vil jeg hellere køre noget andet, hvor jeg kan få succes og vinde. Hvornår jeg ikke tror på det mere, det er et vurderingsspørgsmål for mig.

- Hos Renault føler jeg mig sikker på, at jeg kan blive verdensmester. Måske går der noget tid, men jeg tror, at teamet ud i fremtiden kan kæmpe om sejre. Derfor vil jeg gøre alt for at blive her, siger han.

Forleden opstod et pludseligt rygte om, at Kevin Magnussen var på vej til Indycar. Hvilket han straks dementerede.

Annonce:

- Jeg tweetede, fordi jeg stadig har et job her, og der er mange i teamet, som håber, at jeg bliver. De læser, hvad der bliver skrevet. Hvis de kan se, at jeg er på vej til Indycar eller noget i den stil, så har det en negativ effekt, hvis de tror, at jeg er endnu mere på vej væk.

- Jeg har altid været en stor fan af Indycar. Min far har kørt det. Jeg kunne godt tænke mig at køre det en dag, men ikke lige nu. Jeg føler stadig, at jeg 'on track' med min ambition om at blive verdensmester i Formel 1, siger han.

Magnussen afviser stort sæde hos amerikanere

Hulken forklarer: Derfor blev det Renault

Palmer om Kevin-kampen: Det hele strammer til

 

Regn, regn og atter regn: Sjovt gensyn fra Texas i fjor:

Kevin-boss forklarer: Derfor tog vi Hülkenberg

Endelig beslutter Renault sig: Sådan står Kevin

Kevin afslører: Sådan var spillet i kulissen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: