Kevin afslører stor drøm: Vil være pilot

Kevin Magnussen svarer på spørgsmål fra Haas' følgere på sociale medier og snakker om snacks, tanker om den nye sæson og om ambitioner om at sidde ved cockpittet i et fly

Kevin og Jan Magnussen møder fans i Abu Dhabi. Video/redigering: Jan Sommer/Signe Skov.

Husk, at du kan se alle kampe fra den spanske pokalturnering, Copa del Rey, lige HER.

Kevin Magnussen er Danmarks bedste racerkører i øjeblikket. Men spændingen ved at køre i hurtige biler kan tilsyneladende ikke give adrenalin nok for den 27-årige dansker.

I hvert fald går han og drømmer om at få licens til at styre endnu større fartøjer. Det og andre sindsoprivende ting som sit forhold til lakrids delagtiggør han Haas' følgere i under en interview-sekvens, hvor fans har kunnet spørge ham lige, hvad de havde lyst til.

- Det ville jeg faktisk gerne. Jeg ville elske at kunne flyve, fortæller han adspurgt af en fan ved navn Katie.

- Min bedstefar og bedstemor var hobbypiloter, og der er faktisk et par stykker i min familie, der har haft pilotcertifikat. Så jeg har altid fløjet en del i små fly. Jeg synes, det er rigtig sjovt at flyve, og jeg vil helt sikkert prøve at få et selv, når jeg er færdig med min karriere, fortsætter Magnussen.

Foretrækker lakrids og håber på dansk Formel 1
Blandt de andre ting, den danske Formel 1-kører bliver bedt om at tage stilling til, kom hans foretrukne valg af snacks på en tankstation. Nærliggende for en bilist. Her løfter Magnussen sløret for sin kærlighed til danske Superflyers-lakridsstænger.

- Når jeg har haft dem med til mine holdkammerater, har de brækket sig, fordi de hader dem, siges det med et grin fra Magnussen, der dog til trods for de negative meninger fra hans professionelle omgangskreds gerne vil slå et patriotisk slag for det danske produkt.

Kevin Magnussen og Haas havde en knap så succesfuld sæson i det forgangne år, hvor Romain Grosjean skuffede og endte på en 18. plads. Magnussen sluttede på en 16. plads og kørte ifølge Ekstra Bladets ekspert, Jason Watt, så godt, som han kunne under omstændighederne.

Årets Formel 1-sæson løber af stablen til det Australske Grand Prix i Melbourne 15. marts. Danske fans vil håbe på en bedre placering for Magnussen og Haas i det nye årti.

Jason Watt har ikke givet Magnussen den placering på sin rangliste, han fortjente, mener Watt. Her afbilledet til et velgørenhedsløb for kræftramte børn. Polfoto Formel 1 Ærlig Jason: Undskyld, Kevin!

Tom Belsø (tv.) er død efter længere tids sygdom. Foto: Ritzau Scanpix Formel 1 Danmarks første F1-kører død

Frederik Vesti har grund til at smile. Sejrene i europæisk Formel 3, som han fejrer på billedet, har skaffet ham, hvad der kan være et vigtigt skridt på vej mod motorsportens top. Foto: Vesti Motorsport Formel 1 Dansker tættere på Formel 1: Snupper eftertragtet sæde

Nok har Simon Kjær sportslige problemer, men på den kommercielle side går det mere end godt. Foto: Jens Dresling Sport Caroline overhalet: Så meget tjener de danske sportsstjerner

Et hybrid mellem Kevin Magnussen og Romain Grosjean ville være tæt på en perfekt racerkører, mener Ayao Komatsu (t.h.). Men begge har områder, hvor de kan forbedre sig. Foto: Jan Sommer Sport Han har alle data: Her skal Kevin forbedre sig

28 kommentarer
Vis kommentarer