Kevin bænkes snart igen: Alonso melder sig klar

Fernando Alonso holder formen ved lige og bedyrer, at han er 100 procent klar til at sætte sig i McLaren-raceren i Malaysia

Fernando Alonso mener selv, at han er klar til at gøre comeback i McLaren-raceren i Malaysia. (Foto: AP)
Fernando Alonso mener selv, at han er klar til at gøre comeback i McLaren-raceren i Malaysia. (Foto: AP)

Det bliver efter alt at dømme et kortvarigt comeback til Formel 1-manegen for Kevin Magnussen.

Danskeren, der i næste uge vil vikariere for Fernando Alonso, når der tages hul på sæsonen med det australske grandprix, får formentlig foreløbigt kun lov at føre McLaren-raceren denne ene gang.

For Fernando Alonso er i bedring, og den spanske racerkører har allerede skruet heftigt op for aktivitetsniveauet efter en række dage, hvor han haft til opgave at holde sig i ro.

Sådan er det ikke længere, og selv om han kommer til at åbne sæsonen på bagkant, er forberedelserne i fuld gang. Fredag lagde den forhenværende Formel 1-verdensmester et livstegn med solid appel ud på det sociale medie Twitter.

- Fortsæt med at arbejde godt. 30 minutters cykling, 30 minutters svømning, 30 minutters styrketræning. Malaysia er et af de mest krævende løb, og vi vil være 100 procent klar, lød meldingen fra Alonso.

Spanieren forulykkede 22. februar under en test på Circuit de Catalunya i Barcelona, hvor McLaren-køreren ramte autoværnet og siden måtte forlade banen i helikopter for at blive undersøgt på et nærliggende hospital.

I kølvandet på uheldet har der rumsteret rygter i stride strømme omhandlende årsagen til afkørslen såvel som Alonsos helbredstilstand og chancer en for hurtig bedring.

Senest kunne den spanske avis El Pais berette, at den tidligere Ferrari-kører angiveligt havde lidt af hukommelsestab, og da han første gang kom til bevidsthed efter uheldet, var han ikke klar over, at han var Formel 1-kører.

Fernando Alonso fik næppe stød, og kørerne boykotter næppe første løb i Australien, men McLaren kunne have gjort sig selv en tjeneste ved at melde mere klart ud om ulykken. (Foto: Allover) Formel 1 - 6. mar. 2015 - kl. 20:53 Bizarre McLaren-rygter er selvforskyldte

Også på den front var der dog fredag gode meldinger fra hovedpersonen selv, der valgte at gribe skriverierne an med humor. Andetsteds på sin Twitter-profil lægger han således op til en lille leg, hvor Formel 1-kørerens fans kan komme med kreative indslag vedrørende emnet: 'hvor vågnede du op i dag?'

Australiens Grand Prix løber af staben 15. marts, mens den næste opgave i Malaysia finder sted to uger senere på Sepang-banen. Der køres i alt 20 løb i den kommende sæson, og 19 af dem bliver altså formentlig med deltagelse af Fernando Alonso.

Sådan kom Kevin Magnussen tilbage i Formel 1

45 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere