Kevin-bagmand indgår aftale med Haas

Jack&Jones bliver sponsor i den kommende sæson hos Haas F1 Team

Nogenlunde sådan kommer Jack&Jones-logoet til at fremtræde på Haas-raceren i den kommende sæson. Pr-foto: Haas F1 Team
Nogenlunde sådan kommer Jack&Jones-logoet til at fremtræde på Haas-raceren i den kommende sæson. Pr-foto: Haas F1 Team

I den kommende Formel 1-sæson ryger Haas af bagvingen til fordel for Jack&Jones, og det danske tøjmærke bliver den første større partner med Kevin Magnussens amerikanske team.

Haas F1 har i forvejen en aftale med sportsmærket Alpinestar, så udover logoer er det Jack&Jones' denim-linje, der vil blive stillet til rådighed til teamet.

Sponsoratet fra Bestseller-koncernen er det første i Haas-teamets historie i en størrelsesorden, som udløser en anseelig plads på raceren. 

- Det er en udbygning af mærkets samarbejde med Kevin, som nu også involverer Haas' F1-team, siger kommunikationschef Mike Arning til Ekstra Bladet.

Bestseller-koncernen og ejeren Anders Holch Povlsen har sponsoreret den danske racerkører siden 2010.

For McLaren i 2014 var Bestseller-milliardæren på bagvingen med webshoppen Asos.com. Da Kevin Magnussen i 2016 sikrede Formel 1-comeback hos Renault var betingelsen et stort sponsoratet.

Sådan er det ikke hos Haas, hvor Kevin Magnussens flerårige kontrakt er underskrevet uden betingelse af sponsorer. Således var Jack&Jones ude af Formel 1 i sidste sæson og figurerede kun på den danske racerkørers hjelm.

- Partnerskabet er en naturlig forlængelse af vores samarbejde med Kevin, da der var mulighed for en større aftale med Haas, siger Malene Louise Lehmann Jensen, PR-ansvarlig for Jack&Jones.

Planen er at aktivere sponsoratet på anden vis, end man gjorde det i tiden hos Renault. Her var aktiviteterne med den danske racerkører begrænsede.

F1-studie: Hvad er nyt til 2018?

Forholdet til folkene på Haas-teamet er et af de områder, hvor Kevin Magnussen har haft størst påvirkning på sit team, fortæller Günther Steiner. Foto: Jan Sommer Sport Haas-bossen afslører: Vi ser ikke Kevins sande jeg

Haas' danske racerkører, Kevin Magnussen, og Bestseller-bossen, Anders Holch Povlsen, er kommet med deres hidtil bedste årsregnskab i deres fælles anpartsselskab 'Anpartsselskabet af 1. april 2010'. Foto: Jan Sommer Formel 1 Kevin og bagmanden stopper million-blødning

Formel 1 Alle detaljerne: Bitter racerkrig om millioner

Formel 1 Bestseller-milliardær: Kevin er min mest risikofyldte investering

41 kommentarer
Vis kommentarer