Kevin droppet som Østrig-reserve

Skulle uheldet være ude og en af McLarens kørere ikke kan stille til start i Østrigs Grand Prix, er det ikke Kevin Magnussen, der overtager rattet

Kevin Magnussen må i denne weekend følge Formel 1-ræset på flere hundrede kilometers afstand. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen må i denne weekend følge Formel 1-ræset på flere hundrede kilometers afstand. (Foto: Jan Sommer)

For første gang i sæsonen er Kevin Magnussen ikke på plads som reserve, når Østrigs Grand Prix afvikles på Red Bull Ring i Spielberg i den kommende weekend.

McLaren oplyser i en kortfattet mail til Ekstra Bladet, at Magnussen bliver i hovedkvarteret i Woking uden for London for at udføre 'værdifuldt arbejde i simulatoren', som holdet formulerer det.

I stedet er det tilsyneladende belgiske Stoffel Vandoorne, der har tjansen som reserve, idet han alligevel er i Østrig for at køre i GP2-serien, som han fører suverænt.

På et tidspunkt var det meningen, at Magnussen skulle have testet McLaren-raceren i ugen efter Østrigs Grand Prix, men for en uge siden kunne Magnussen oplyse, at han ikke skulle teste raceren i Østrig. Dermed har Magnussen formentlig siddet i raceren for sidste gang i denne sæson.

Se også: Kevin Magnussen snydt for testkørsel

Der skal dog ikke nødvendigvis lægges nogen signalværdi i Magnussens fravær i den kommende weekend.

Normalvis er det Oliver Turvey, der sidder i simulatoren i Woking, når der køres grand prix. Men Turvey kører Super GT i Japan i den kommende weekend.

McLaren har derfor valgt at lade Magnussen blive hjemme for at understøtte arbejdet med de mange opdateringer på raceren, som teamet har med til Østrig.

Se også: Verdensmestre enige: Formel 1 skal være farligere

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere