Kevin droppet som Østrig-reserve

Skulle uheldet være ude og en af McLarens kørere ikke kan stille til start i Østrigs Grand Prix, er det ikke Kevin Magnussen, der overtager rattet

Kevin Magnussen må i denne weekend følge Formel 1-ræset på flere hundrede kilometers afstand. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen må i denne weekend følge Formel 1-ræset på flere hundrede kilometers afstand. (Foto: Jan Sommer)

For første gang i sæsonen er Kevin Magnussen ikke på plads som reserve, når Østrigs Grand Prix afvikles på Red Bull Ring i Spielberg i den kommende weekend.

McLaren oplyser i en kortfattet mail til Ekstra Bladet, at Magnussen bliver i hovedkvarteret i Woking uden for London for at udføre 'værdifuldt arbejde i simulatoren', som holdet formulerer det.

I stedet er det tilsyneladende belgiske Stoffel Vandoorne, der har tjansen som reserve, idet han alligevel er i Østrig for at køre i GP2-serien, som han fører suverænt.

På et tidspunkt var det meningen, at Magnussen skulle have testet McLaren-raceren i ugen efter Østrigs Grand Prix, men for en uge siden kunne Magnussen oplyse, at han ikke skulle teste raceren i Østrig. Dermed har Magnussen formentlig siddet i raceren for sidste gang i denne sæson.

Mod forventning bliver der ingen testtid til Kevin Magnussen i Østrig. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevin Magnussen snydt for testkørsel

Der skal dog ikke nødvendigvis lægges nogen signalværdi i Magnussens fravær i den kommende weekend.

Normalvis er det Oliver Turvey, der sidder i simulatoren i Woking, når der køres grand prix. Men Turvey kører Super GT i Japan i den kommende weekend.

McLaren har derfor valgt at lade Magnussen blive hjemme for at understøtte arbejdet med de mange opdateringer på raceren, som teamet har med til Østrig.

Felipe Massa synets formentlig, Formel 1 var farligt nok, da han i 2014 på Hockenheim fik sig en flyvetur efter et sammenstød med Kevin Magnussen. Han slap dog stort set uden skrammer. (Foto: AP) Formel 1 Verdensmestre enige: Formel 1 skal være farligere

17 kommentarer
Vis kommentarer