Kevin får nyt chassis til Canada

Jolyon Palmer skifter til sin teamkammerats chassis efter britens crash i Monaco

Få en update fra Montreal her

MONTREAL (Ekstra Bladet): Til weekendens grandprix i Canada kører Kevin Magnussen ikke kun med den nye Renault-motor, men også med den seneste udgave af teamets chassis - det vil sige selve bilen.

Jolyon Palmer totalsmadrede sit, da han kørte galt i Monaco, men briten må nøjes med at benytte Kevin Magnussens brugte denne weekend.

Renault har kun en udgave af den seneste version klar, og det går ifølge teamet til danskeren, fordi det var hans tur til at modtage seneste udgave.

Kørerne hos Renault skiftes nemlig til at modtage nye dele. Briten fik til Monaco en nyere udgave, men den blev omdannet til skrald, efter han mistede kontrollen over raceren på en fodgængerovergangs våde striber.

Kevin magnussen og Jolyon Palmer skriver autografer til de canadiske fans inden Canadas Grand Prix (Foto: Jan Sommer)
Kevin magnussen og Jolyon Palmer skriver autografer til de canadiske fans inden Canadas Grand Prix (Foto: Jan Sommer)
 

Under træningerne i Monaco skal kørerne teste en række aerodynamiske opgraderinger, som var fremskridt under test i Barcelona, men ikke virkede efter hensigten for to uger siden.

Forhåbningen er, at de passer bedre til kravene fra Circuit Gilles-Villeneuve og de kommende baner i kalenderen.

Teamets underudviklede bil til denne sæson har været den største hindring fra at kunne køre med om de pointgivende placeringer.

I en alder af 85 år fortsætter Bernie Ecclestone med at lukke store handler. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Et af verdens største sponsorater: Øl-gigant rykker ind i Formel 1

Kevin og Kvyat har talt ud efter sammenstødet i Monaco. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Våbenhvile mellem Kevin og udskældt russer

1 af 2 Kevin Magnussen er ankommet til Canada, hvor han til weekendens grand prix kører i den seneste udgave af Renault-teamets chassis - det vil sige selve bilen (Foto: Jan Sommer)
2 af 2