Kevin fik pladsen: Alonso ville have testet

Fernando Alonso ville gerne have kørt ræs i Barcelona denne weekend, men må blive hjemme med fødderne oppe

Kevin Magnussen blev hasteindkaldt, efter den dobbelte spanske verdensmester Fernando Alonso kørte galt i søndags og derfor ikke kunne køre den sidste test i Barcelona denne weekend.

Om 14 dage går det løs i Australien, og det har været alt andet end en rosenrød fortælling for McLaren, der har kæmpet med gigantiske problemer med den nye Honda-motor.

Oven i kom sidste weekend Alonsos ulykke, der siden har været fulgt at rygter om det ene og andet: Var spanieren på vej ud? Hvor slem var skaden egentlig? Og hvad gik i det hele taget galt?

Alonso selv var på hospitalet til i onsdags, hvor han endelig blev sendt hjem. Her smilede han pænt til fotograferne, men har ellers ladet sin agent Luis Garcia Abad stå for udtalelserne.

Formel 1 McLaren afslører: Derfor gik det galt for Alonso

Fernando Alonso føres væk efter sin alvorlige ulykke på Circuit de Catalunya. (Foto: ALL OVER) Formel 1 Eks-verdensmester: Alonso-comeback kan blive fatalt

Indtil i dag, fredag, hvor han endelig brød tavsheden og i en video til sine følgere på blandt andet Twitter fortalte, at han har det godt.

- Som I kan se, har jeg det helt fint. Jeg ville gerne være til testen i Barcelona denne weekend, men doktorerne anbefalede at jeg ventede lidt - nogle dage.

- Jeg vil nu hvile denne weekend og give jer en update næste uge om, hvordan det går, og så ses vi på banen. Tak for al jeres støtte, siger Fernando Alonso i videoen, som du kan se i toppen af artiklen.

Fredag testede Jenson Button for McLaren, så Kevin Magnussen har endnu ikke fået lov at køre. Der resterer to testdage. Torsdag nåede McLaren-bilen kun syv omgange, mens det går bedre fredag. Her har Button kørt over 40 omgange - og ikke sat dårligste tid.

Følg resultaterne af testen her på Ekstra Bladet senere fredag.

Kevin Magnussen nævnes som en kandidaterne til det sidste ledige sæde i Formel 1 i 2015. (Foto: McLaren-Honda) Formel 1 Kevin Magnussen i spil til genopstået F1-hold

Spørgsmålet er, om Fernando Alonso stiller til start i Melbourne om to uger. (Foto: AP) Formel 1 Dansk ekspert antyder: Alonso er på vej væk

0 kommentarer
Vis kommentarer