Kevin fisker efter Nascar-chance

Både Romain Grosjean og Kevin Magnussen vil gerne prøve kræfter med en af Gene Haas' Nascar-racere. Teamledelsen er ikke afvisende, men det skal lige passe ind i planerne

Både Romain Grosjean og Kevin Magnussen er fans af alt på fire hjul, der kører stærkt. Begge vil gerne have chancen i Nascar en dag på Gene Haas' hold. Foto: AP
Både Romain Grosjean og Kevin Magnussen er fans af alt på fire hjul, der kører stærkt. Begge vil gerne have chancen i Nascar en dag på Gene Haas' hold. Foto: AP

Siden Romain Grosjean skrev under med Haas F1, har franskmanden presset på for at få lov til at prøve en racerne fra Gene Haas' succesrige Nascar-team. Samme ønske har Kevin Magnussen, som indrømmer at have fisket efter chancen for at køre et enkelt løb.

Danskeren kravlede ind i cockpittet på en Stewart Haas Nascar-bil under en pressedag i Haas' hovedkvarter i North Carolina i slutningen af januar. 

- Den er ekstrem cool, men ikke let at komme ind i. Den er så anderledes. Det er rart, for jeg er vokset op med motorsport. Du tror, du ved alt, og så kommer man herover, og ser de biler, som er meget anderledes, siger Kevin Magnussen ifølge Autoweek.

Teamet er som sådan ikke imod at lade sine kørere optræde i Nascar en enkelt gang, og teamchefen Günther Steiner ønsker, at det sker ... når timingen vel at mærke er den rigtige.

- Hovedårsagen til, hvorfor vi endnu ikke fokuserer på det, er, at vi stadig skal blive bedre i Formel 1. Vi ønsker at være bedre i F1 end sidste år. Når vi er lidt mere afslappede omkring det, må vi se, siger Haas-teamchefen til Autoweek.

Fokus lige nu er på at blive klar til 2017-sæsonen, som byder på omfattende regelændringer.

Når Gene Haas ejer et succesrigt Nascar-team er det oplagt at plage om en gæstevisit. Foto: Haas F1 Team/Polfoto
Når Gene Haas ejer et succesrigt Nascar-team er det oplagt at plage om en gæstevisit. Foto: Haas F1 Team/Polfoto
 

Lige nu vil en friweekend med Nascar være en unødig distraktion, for hvis eller rettere når Romain Grosjean og Kevin Magnussen får lov til for alvor at hoppe ind i cockpittet på en Cup Series-bil, skal det gøres helt. 

- Enten gør du det rigtigt, eller også gør du det slet ikke. Det er altid svært og ikke noget, man på dette niveau bare improviserer sig til. Det skal gøres professionelt. Alle skal forberede sig til sæsonen, og så kigger vi på, hvor vi står og overvejer det, siger Günther Steiner.

Red Bulls Daniel Ricciardo er en anden Formel 1-stjerne, som drømmer om at køre et løb i Nascar. Australieren har et stående tilbud fra profilen Dale Earnhardt Jr. om en plads, når det passer med kalenderen.

Sidst en nuværende Formel 1-stjerne fik lov til at køre en anden serie i en friweekend, var Nico Hülkenberg med til at vinde den fineste klasse i 24 timers løbet i Le Mans.

Se også: Kevin glæder sig til ny racer: Den er hurtig!

Formel 1 - 3. feb. 2017 - kl. 12:34 Kevin tager tykt pis på sig selv

Se også: Ellevild stjerne: Sammenligner brutal Renault-racer med Mercedes

Se eksklusivt indslag om Gene Haas' Nascar-team

Se også: Kevin-køreklar: Her lufter han sin nye fartdragt

Zlatan Ibrahimovic og Kevin Magnussen er bare nogle få ud af rigtig mange sportsstjerner, som render rundt med masser af tatoveringer. Men hvilken betydning har de egentlig. Find ud af det herunder. Foto: AP. Sport og Spil Her er sportsstjernernes tatoveringer: Det betyder de vilde tusser

Se også: Alonso drømmer om Le Mans

25 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere