Annonce:
Annonce:

Kevin føler med udstødt Formel 1-stjerne

Pastor Maldonado får et verbalt klap på skulderen af Kevin Magnussen, der overtog venezuelanerens sæde hos Renault

Her kan du se et interview med Kevin Magnussen, der i den kommende sæson skal køre for Renault. (Video: Jan Sommer)
Annonce:
Følg Formel 1

Den enes død, den andens brød. Sådan udspiller kampen om de eftertragtede Formel 1-sæder sig ofte, og det var ikke undtagelsen, da Kevin Magnussen gjorde comeback i det fine selskab.

Det var således i 11. time, at danskeren fik kæmpet sig ind hos Renault, der kort før lukketid valgte at bryde med Pastor Maldonado, som ikke så ud til at kunne rejse sine sponsor-millioner til teamet i tide.

Venezuelanerens femte sæson i Formel 1 blev dermed hans sidste i denne omgang. Derfor står den 30-årige kører nu i samme situation, som hans danske efterfølger hos Renault gjorde for få dage siden: Uden afklaring på fremtiden.

Og det er en bestemt ikke det rareste stadie at befinde sig på. Det ved Magnussen alt om, og selv om han nu har sit på det rene i forhold til den kommende sæson, sender han tanker i retning mod Maldonado.

Annonce:

- Pastor har min fulde respekt. Jeg har været i den samme situation, som han nu er i, og ved, hvor hårdt, det er. Men jeg er sikker på, at han vil have succes med det, han ender med at foretage sig næste gang, siger Magnussen ifølge thisisf1.com.

Kevin Magnussen taler her om sine forventninger til den nye Formel 1-sæson. (Video: Jan Sommer)

En flink fyr
Den tidligere McLaren-kører, der blev degraderet på det britiske hold, da Fernando Alonso i 2015 blev hentet ind for at danne duo med Jenson Button, er ikke ene om at tale varmt om den udstødte sydamerikaner.

Også Magnussens nye holdkammerat, Jolyon Palmer, giver udtryk for, at Maldonado var en dygtig kollega at arbejde sammen med.

Den britiske debutant var test- og reservekører for Lotus forud for denne sæson og havde derfor fornøjelsen af at komme tæt på venezuelaneren, som længe så ud til at blive hans Renault-makker i 2016-sæsonen.

- Han er en virkelig flink fyr. Jeg arbejdede sammen med ham i et år, og vi kom rigtig godt overens med hinanden. Så jeg føler med ham, da det var virkelig sent (at Maldonado mistede sit sæde, red.), siger Palmer.

Annonce:

I slutningen af marts kører den 25-årige Renault-kører sit første grandprix. For Formel 1 fortsætter selvfølgelig med at rulle videre. Med eller uden Maldonado.

Inden sæsonens første løb i Australien skal Renault såvel som andre hold dog teste det nye materiel. Det sker næste gang på Circuit de Catalunya den 22. februar og de følgende tre dage.

Der var ingen Pastor Maldonado på podiet, da Renault præsenterede deres kørere for den kommende sæson. (Foto: Jan Sommer)
Der var ingen Pastor Maldonado på podiet, da Renault præsenterede deres kørere for den kommende sæson. (Foto: Jan Sommer)

Kølige Kevin gamblede: Takkede nej til F1-team

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: