Annonce:
Annonce:

Kevin før debut: Det har været hårdt

- Nu er jeg tilbage, og så nyder man det bare meget mere, når man har prøvet at ryge ud af det, siger Kevin Magnussen før sit comeback i en Formel 1-racer

 

Kevin Magnussen fik sig en sludder med Gene Haas på andendagen i Barcelona. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen fik sig en sludder med Gene Haas på andendagen i Barcelona. (Foto: Jan Sommer)
Annonce:
Følg Formel 1

CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA (Ekstra Bladet): Klokken 9.00 onsdag morgen er ventetiden forbi for Kevin Magnussen. Da vil danskeren igen have grønt lys til at give gas i en Formel 1-racer.

Godt nok kræver det, at Renault får styr på de problemer, der tirsdag medførte, at det franske team kun fik tilbagelagde 42 omgange.

Kort inde i dagens anden session gik debutant-holdets racer i stå ude på banen, og så måtte kranbilen tilkaldes. Resultat? Tidlig fyraften til Jolyon Palmer, som ellers havde haft en fornuftig formiddag med mange minutter på banen.

Onsdag er det så Kevin Magnussens tur. Hvis ellers materiellet er i bedring. Og danskeren glæder sig selvfølgelig, omend han ved, at det kan blive en drilsk begyndelse på Formel 1-eventyret version 2.0.

Annonce:

- Det kunne være rart at få nogle flere omgange. Men nu må vi se. Vi vidste godt, at det ville blive svært, når vi kom så sent i gang. Men sådan er det. Vi må tage det oppe fra og ned, siger Magnussen til Ekstra Bladet efter tirsdagens test.

Her var han igen flittig iagttager af det, der foregik ude på banen. Men han havde også tid til at servicere sponsorer og fans. Der blev taget adskillige billeder og skrevet endnu flere autografer i paddocken, inden han i morgen får travlt  med det, han har ventet på så længe. At komme tilbage i en Formel 1-racer.

- Det har været hårdt at stå på sidelinjen uden at få lov til at køre. Men nu er der heldigvis ikke så lang tid til, at jeg skal i bilen. Det glæder jeg mig helt vildt meget til, siger Magnussen.

Formel 1-bosser vil ændre reglementet i jagt på tv-seere

Jolyon Palmer holdt igen mere stille, end han fik kørt omgange. (Foto: Jan Sommer)
Jolyon Palmer holdt igen mere stille, end han fik kørt omgange. (Foto: Jan Sommer)

Hvad kan du mærke på dig selv, at der er anderledes i forhold til sidst, du var i Formel 1?

Annonce:

- Jeg tror bare, at jeg er lidt bedre forberedt mentalt denne gang. Sidste gang gik det meget hurtigt. Jeg kom lige efter et verdensmesterskab i Renault World Series, hvor jeg havde vundet. Og på en eller anden måde forventede jeg bare, at det var det, der skulle ske. Det var helt normalt - og det var sådan det måtte være - at jeg skulle i Formel 1, siger han.

- Denne her gang nyder jeg det noget mere. Nu har jeg mistet det én gang, da jeg røg ud af Formel 1.

- Nu er jeg tilbage, og så nyder man det bare meget mere, når man har prøvet at ryge ud af det. Jeg ved godt, at det er en kæmpe chance at få. En til chance. Så jeg nyder det helt vildt, siger Magnussen.

Han var tirsdag vidne til en test, hvor det igen var Ferrari, der var hurtigst, og Mercedes, som var mest flittig på banen. Bedste mand var Sebastian Vettel, der nød godt af sine ultra soft-dæk og kørte ind i 1.22.810.

Mest bemærkelsesværdigt var det dog, at hele otte hold nåede at køre flere end 100 omgange. Igen på andendagen var Mercedes en klasse for sig på den front. Nico Rosberg kørte 172 omgange på den spanske bane.

Annonce:

Færrest kilometer kørte Renault, der altså også måtte holde stille det meste af eftermiddagen grundet uheldet kort inde i 2. session.

Eksklusive billeder fra kulissen: Kom med bag om Kevins comeback

Max Verstappen havde en skidt tirsdag, hvor han smadrede sin Toro Ross-racer. (Foto: Jan Sommer)
Max Verstappen havde en skidt tirsdag, hvor han smadrede sin Toro Ross-racer. (Foto: Jan Sommer)

Se den nye Ferrari i fuld fart:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: