Annonce:
Annonce:

Kevin før million-søgsmål: Jeg tænker ikke over det

Denne weekend handler om ræs i Monaco - først i den kommende begynder Kevin Magnussen at sætte sig ind i søgsmålet mod ham, fastholder han

Annonce:
Følg Formel 1

MONACO (Ekstra Bladet): Man kan ikke fortænke Kevin Magnussen i at have hovedet et andet sted under et af årets højdepunkter; det legendariske grandprix i Monaco.

Sidste løb i Barcelona endte med en skuffelse, da han på næstsidste omgang kolliderede med Daniil Kvyat og mistede som minimum et enkelt point.

Og i den kommende uge venter to dage i Københavns Byret, hvor hans i hvert fald i praksis tidligere manager Dorte Riis Madsen har stævnet ham for misligholdelse af deres kontrakt. Hun kræver millioner, og det kræver en dommer for at nå til enighed.

Den danske Haas-kører gør alt, hvad han kan for at glemme uenighederne, så det ikke får indflydelse på jobbet i bilen. Så må baglandet anført af den drevne forsvarsadvokat Claus Barrett Christiansen klare resten. 

Annonce:

 - Jeg tænker ikke over det lige nu, og jeg har ikke rigtig nogen kommentarer på nuværende tidspunkt, siger Kevin Magnussen, da han møder den danske presse i Monaco.

- Jeg ved ikke så meget om sagen endnu, men jeg får selvfølgelig mere indsigt i den kommende uge. På nuværende tidspunkt ved jeg slet ikke, om jeg selv skal møde op, siger han.

Det siger sig selv, at hvis han kan slippe, så gør han det …

Efter grandprixet i Spanien var Kevin Magnussen fåmælt og for en yderst sjælden gangs skyld iført solbriller. Skuffelsen over de tabte point havde lagt sig, om end situationen ærgrede ham.

- Jeg ville rigtig gerne have scoret de point. Jeg kom i en situation, hvor jeg fik et blåt flag på et rigtig uheldigt tidspunkt. Så prøvede jeg at komme igen og var uheldig at ramme (Kvyats Toro Rosso), så jeg punkterede på baghjulet. Det er, hvad der sker, men det var stadig en god weekend set med mine øjne, siger han.

62241182.jpg 

Annonce:

I situationen lykkes det Daniil Kvyat at slippe forbi, hvorefter Kevin Magnussen straks satte et angreb ind. Og han har intet til overs over for russerens beskyldninger om, at danskeren kørte direkte ind i ham.

- Jeg synes, det var en racing incident. Mit move var risikabelt, men der var et hul, og han lukkede det ikke helt. Så er det svært ikke at gå efter det, når man ikke har noget at tabe. Det var risikoen værd.

- Og det var meget uheldigt, at det kostede en punktering. Det var på næstsidste omgang, så en smule skade på siden havde ikke været noget problem, konstaterer Magnussen.

Indtil videre tyder det på, at Kevin Magnussen har formået at lade problemerne uden for racerbanen blive hjemme i Danmark. Han var i hvert fald bedste Haas-kører hele torsdagen.

Manager hiver Kevin i retten: Bruddet grundlagt på podiet

Kevins kontrakt-knude: Bundet i årevis

Fra shitstorm til succes: F1-komet hyldes for kæmpe sensation

Haas-boss var bitter: Kevin-crash var ikke det største problem

Kevin på kant med Toro Rosso-duo: 'Han kørte lige ind i mig'

Annonce:

Gense den omdiskuterede situation med Daniil Kvyat:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: