Annonce:
Annonce:

Kevin-garanti et nederlag for Ferrari

Haas' garanti til Kevin Magnussen er et nederlag for Ferrari, mener Minardi-grundlægger

Annonce:
Følg Formel 1

I sidste uge afslørede team-ejeren hos Haas, at Kevin Magnussen og Romain Grosjean også i næste sæson sidder i teamets to biler.

Den udmelding er også nået til Italien, hvor den tidligere Formel 1-boss Gian Carlo Minardi føler trang til at kommentere udviklingen.

- Hvis det er, hvad der sker, så vil det være et nederlag for Ferrari, siger Minardi, der grundlagde det Minardi-team i Formel 1, der siden er blevet til Toro Rosso.

- Jeg er stadig sikker på, at det er en beslutning, der kun er taget for at bevare freden på et hold, der gør det rigtig godt, og hvis klare mål er at sikre flest mulige point i den anden halvdel af sæsonen, siger Gian Carlo Minardi.

- Hvis det er sådan, så vil det være et nederlag for hele Ferrari-systemet, der er rettet mod unge kørere og italiensk motorsport, lyder analysen fra Minardi.

Annonce:

Han henviser sandsynligvis til det faktum, at Haas kører med Ferrari-motorer, og at der er en vis gentleman-aftale mellem de to teams, så for eksempel italienerns tredjekører Antonio Giovinazzi i fredagens træning for anden weekend i træk kører Haas-bilen i stedet for Kevin Magnussen.

file6vts8xg37001cichclqy.jpg

Halvvejs i F1-sæsonen: Kevin har overrasket udlandet

Men samarbejdsaftalen betyder altså ikke, at Ferrari-reserven skal gøre sig håb om et af Haas-sæderne i næste sæson.

- Jeg er trist, modløs og skuffet. Sker dette scenarie, så vil det være tydeligt, at Ferrari-kørerne ikke nyder nogen beskyttelse, lyder det fra Minardi.

- Ferrari har ikke magt til at beslutte noget over for sine kunder. Jeg vil end ikke overveje sådan et scenarie, siger Minardi.

Minardi blev grundlagt i 1979 og kørte Formel 1 frem til 2005. Haas ligger pt nummer syv i konstruktørernes mesterskab med 29 point - præcis samme antal point, som man fik i hele sidste sæson. Dengang Kevin Magnussen ikke kørte for teamet.

doc6vt8lcaqf8313xh8u4l1.jpg

Magnussen håber på F1 i København;

Jason Watt: Verdensmesterskabet nulstillet

Kevin helt privat: Bliv klogere på F1-stjernens andet liv

Tyvstart eller ej: Test dig selv - kan du slå F1-stjernen?

F1 Stilling 2017

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: