Kevin holder øje med overraskende F1-sæde

Der er fortsat et spinkelt håb for Kevin Magnussen om, at han alligevel kan køre Formel 1 i 2015

Hvad skal der ske for Kevin i 2015? (Foto: McLaren)
Hvad skal der ske for Kevin i 2015? (Foto: McLaren)
Følg Formel 1

To tidligere verdensmestre var for hård en konkurrence for den danske racerkører Kevin Magnussen.

Derfor måtte McLarens 2014-rookie se sit Formel 1-sæde hos det britiske team forsvinde til fordel for Jenson Button og nyankomne Fernando Alonso.

Kevin Magnussen blev i stedet degraderet til til officiel test og reservekører, uden udsigt til særligt meget tid i McLaren-raceren på banerne i 2015.

Ferrari suveræn - McLaren halter stadig

Derfor er 2015-sæsonens aktiviteter fortsat uvisse. Der har længe været spekuleret i, at IndyCar-serien kunne være en mulig 2015-beskæftigelse, og danskeren selv vil ikke afvise, at løbsserien kan blive en mulig løsning for denne sæson.

- Der er forskellige alternativer, som vi kigger på nu. Jeg vil køre, det er vigtigt at sidde bag et rat, også selvom det ikke bliver i Formel 1. Det er ikke godt at være uden ræs i et helt år, specielt ikke når der er så få tests i Formel 1. Jeg tror, det er bedre for min udvikling at køre i en anden serie i næste sæson, hvis det er det, der kræves. Men vi ved endnu ikke, hvad der er det bedste for mig, siger Magnussen til svensk Viasatsport.

Derpå bliver danskeren spurgt til de mange rygter omkring en deltagelse i Indy Car-serien

- Det er en af mulighederne, vi overvejer, men der er flere ting, der er aktuelle. Vi må se, hvad der sker, ganske enkelt. Vi har ikke noget klar med nogen endnu, erklærer danskeren.

Lukket F1-team tæt på overraskende comeback

Onsdag kom det frem, at det lukkede F1-team Marussia højst overraskende måske alligevel vil køre med i Formel 1 i 2015. Der bliver arbejdet med at finde investorer til det økonomisk trængte team, og i går forlød det, at man håber på at have en racer klar til sæsonstart i Melbourne til marts.

Det vil dog i givet fald være sidste sæsons racer, der skal på banen, da man ikke kan nå at bygge en ny.

Skulle Marussia-teamet blive vakt til live igen, bliver der pludselig to ledige sæder i en Formel 1-bil, og selvom det ikke virker særligt sandsynligt, at sædet skulle havne på danske hænder, så vil Kevin Magnussen bestemt ikke afvise, at det lille Marussia-team kunne blive en overraskende mulighed.

- Alt er muligt. Vi må se på alle de forskellige muligheder, der er. Det er, hvad du må gøre for at tage den rette beslutning for fremtiden, men vi har ikke taget nogen beslutning endnu. Indtil videre er en snak med Marussia bare rygter, erklærer Kevin, der dog ser muligheder i det lille team.

- Vi må se. Indtil videre er det hele meget nyt (med Marussias mulige redning, red.). Men naturligvis holder vi øje med, hvad der sker der. Men lige nu snakker vi ikke med Marussia. Mere er der ikke at sige om det eller min fremtid lige nu, lyder det fra sidste sæsons danske Formel 1-kører.

McLaren-chef: Kevin styrket på bænken

Manager afviste Marussia-mulighed
I går afviste Kevin Magnussens manager Dorte Riis Madsen Marussia-muligheden overfor Ekstra Bladet.

- Det har overhovedet ikke været inde i vores overvejelser og er næppe sandsynligt, forklarede hun i går.

Kun fremtiden kan gøre os klogere på, om der i 11. time alligevel komme en mulighed for Kevin Magnussen i Formel 1-cirkusset i år.

SÅ meget tjente de danske sportsstjerner i 2014

Eksperten: Her er Kevins muligheder

Sådan sagde Kevin Magnussen tidligere, da det kom frem, at han ikke fik noget Formel 1-sæde hos McLaren til 2015-sæsonen

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.