Kevin holder sig klar: Alonsos skæbne afgøres søndag

Fernando Alonso gennemgår sit officielle lægetjek før den eventuelle afgang til Malaysia

Søndag beslutter FIA og Fernando Alonso, hvorvidt spanieren kører i Malaysia. (Foto: LAT/McLaren)
Søndag beslutter FIA og Fernando Alonso, hvorvidt spanieren kører i Malaysia. (Foto: LAT/McLaren)

Bliver det ved en enkelt vikartjans, eller venter der endnu et løb i den stærkt udfordrede McLaren-Honda-racer?

Kevin Magnussen kan se frem til at få besked søndag om, hvorvidt han i sidste øjeblik skal gøre sig klar til at køre grandprixet næste uge i Malaysia.

Ifølge italienske og spanske medier skal Fernando Alonso nemlig da gennemgå det internationale motorsportsforbund FIA's officielle lægetjek. Får spanieren grønt lys til at køre, sætter han sig umiddelbart derefter i et fly fra London med retning mod Kuala Lumpur.

Dermed trækker McLaren afgangen for sin spanske superstjerne til det sidste.

Fernando Alonsos uheld i februar kan betyde, at spanieren må vente lidt endnu med at få comeback (Foto: All Over Press) Formel 1 McLaren indrømmer: Uklarhed om Alonso-comeback

Otte timers tidsforskel mellem Storbritannien og Sepang-banen uden for den malaysiske hovedstad samt et ekstrem fugtigt og kvælende varmt klima gør Malaysias Grand Prix til et af de løb i Formel 1-kalenderen, hvor kørerne normalt rejser så tidligt til som muligt for at akklimatisere sig.

Fernando Alonso kørte galt under test på Circuit de Catalunya 22. februar. Onsdag var han tilbage i simulatoren i McLarens hovedkvarter for at forberede sig til Malaysia. Her havde Alonso ifølge sin officielle Twitter-profil en 'fantastisk dag'.

Formel 1 Elektrisk stød: Kevin forstår Alonso-rygterne

Afbuddet til sæsonpremieren i Australien kom efter anbefaling fra spanierens læger. Både Fernando Alonso og McLaren har gjort et stort nummer ud af at understrege, at der intet er galt med verdensstjerne. Man ville blot være på den sikre side og ikke risikere en anden hjernerystelse inden for tre uger.

Kevin Magnussen holder sig klar, hvis der skulle blive brug for ham i et endnu et løb. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen holder sig klar, hvis der skulle blive brug for ham i et endnu et løb. (Foto: Jan Sommer)
 

Alligevel er spekulationerne om testulykken fortsat, og den sene udmelding i forhold til Malaysia hjælper heller ikke med at mane konspirations-teorier i jorden.

Formel 1 Alonsos kæreste: Fernando er klar!

Formel 1-feltets anden skadede kører melder også om bedring.

Williams' Valtteri Bottas måtte sidde over i Australien på grund af en muskelskade i ryggen. Finnen forventer at være klar til Malaysia, meddeler han på Twitter.

Se højdepunkterne fra årets første løb:

11 kommentarer
Vis kommentarer