Annonce:
Annonce:

Kevin indrømmer: Kæmpe svinestreg mod Hülkenberg

Forsvaret den juli-dag i Budapest var over grænsen, men Kevin Magnussen har aldrig forstået, hvorfor Nico Hülkenberg tog det personligt. De har ikke talt sammen siden

Annonce:
Følg Formel 1

Han ramte podiet i sit første løb og smadrede sin teamchefs dør for åben mikrofon i en Netflix-dokumentar, men hvis der er et øjeblik, som definerede Kevin Magnussens omdømme i Formel 1, var det 30. juli 2017.

‘Suck my balls, mate’, lød kommentaren, da Nico Hülkenberg pludselig afbrød den danske Haas-kørers live-interview med Luna Christofi.

I sin nye bog, ‘Alt eller intet’ som udkommer mandag, indrømmer Kevin Magnussen for første gang, at han lavede en svinestreg den søndag.

Baggrunden for den kontante afvisning på banen var kørernes position. Selv om en 11. plads ikke er noget værd i sig selv, er den vigtig på ungarnske Hungaroring, fordi banen er så svær at overhale på. Men udgår der nu en bil foran til allersidst, udløser den point.

Nico Hülkenberg undgik Kevin Magnussen siden deres ordkrig i Ungarn - de talte aldrig sammen igen. Foto: Jan Sommer
Nico Hülkenberg undgik Kevin Magnussen siden deres ordkrig i Ungarn - de talte aldrig sammen igen. Foto: Jan Sommer
 

Annonce:

Til medierne dengang forklarede Magnussen, at en erfaren herre som Hülkenberg allerede som gokartkører burde have lært, at på ydersiden bliver man hængt til tørre.

Dommerne gav danskeren skylden og uddelte en tidsstraf på fem sekunder.

I bogen skriver Kevin Magnussen:

‘Men det var en kæmpe svinestreg. Det vil jeg gerne indrømme. Så jeg kan sagtens forstå, at han syntes, at jeg kørte åndssvagt. Jeg har bare aldrig forstået, hvorfor han tog det personligt. Der er ingen racerkørere, der møver konkurrenter af banen for at være et røvhul. Derfor kom det virkelig bag på mig, at han afbrød mit interview og dermed startede et mediecirkus omkring os begge.’  

Samtidigt erklærer Magnussen sig endnu en gang helt og aldeles ligeglad med både ordkrigen og beskyldninger om at køre beskidt.

‘Det har tyskeren til gengæld ikke. Han har ikke talt til mig siden’, skriver Magnussen og fortæller om en elevator-tur med tyskeren.

Kevin Magnussen har svært ved at forstå, hvorfor Nico Hülkenberg tog situationen så personligt. Tyskeren tabte dog ansigt, hvilket kan være en del af forklaringen. Foto: Jan Sommer
Kevin Magnussen har svært ved at forstå, hvorfor Nico Hülkenberg tog situationen så personligt. Tyskeren tabte dog ansigt, hvilket kan være en del af forklaringen. Foto: Jan Sommer
 

Annonce:

Hülkenberg trykkede forkert, kørte forbi sin etage og endte med at køre hele vejen op til 30. etage sammen med sin rival. Uden at nævne et ord, febrilsk trykkende på knapperne, mens danskeren stod og småklukkede for sig.

Ekstra Bladet kan tilføje, at Günther Steiner tog ‘suck my balls’-kommentaren med ophøjet ro. Formel 1 gik på sommerferie, men kommentaren var ikke glemt, da cirkusset tre uger senere mødtes på Spa.

Efter Haas-teamchefens pressemøde prikkede han Ekstra Bladets udsendte på skulderen; ‘kig lige op på mit kontor’. Her kunne han fremvise en bunke T-shirts med Magnussens berømte ord, som han havde fået sin assistent til at købe.

Men han ville dengang ikke kaste brænde på bålet og medvirke til historier om sin nye souvenir.

Nico Hülkenberg var egentlig en meget afslappet type - især når det foregik på tysk. Foto: Jan Sommer
Nico Hülkenberg var egentlig en meget afslappet type - især når det foregik på tysk. Foto: Jan Sommer
 

Steiner og Hülkenberg havde generelt et godt forhold til hinanden. Begge har tysk som modersmål og en god humor.

Faktisk var de på samme fly morgenen efter kommentaren, hvor Steiner tog fis på Hülkenberg og demonstrativt skærmede ham af, så ingen af de andre passagerer rørte ham. For så ville han blive fornærmet ...

Annonce:

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger talte de også sammen om en potentiel kontrakt til 2020 uden at komme særlig langt. Tyskeren krævede alt for meget i løn.

Alt eller intet - mine år i Formel 1

Kevin Magnussen giver for første gang hele sin version af opvæksten og sine syv år i motorsportens kongeklasse

Forfatter: Kevin Magnussen; fortalt til journalist Ulrik Jönsson

Omfang: 304 sider

Pris: 299,95 kr.

Udkommer: 1. november 2021

 

Læs op på Kevin Magnussens karriere: Kom med i kulissen til sidste løb i Abu Dhabi, læs om danskerens Red Bull-flirt eller historierne, der aldrig blev skrevet. Savner du noget rigtigt nørdet er her den komplette radio-kommunikation fra et ikonisk løb. Eller i den lettere afdeling; Kevins Magnussens bil-CV. Forretningsforholdet med Anders Holch Povlsen kan du blive klogere på her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

500.000 ramt

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: