Kevin kørte længst af alle: Sådan reagerede han på testen

Magnussen opnåede flest omgange af alle under tirsdagens test og forlader Spanien med en god fornemmelse

Kevin Magnussen var en glad mand efter sin anden test i Barcelona. Foto: Jan Sommer.
Kevin Magnussen var en glad mand efter sin anden test i Barcelona. Foto: Jan Sommer.

MONTMELÓ (Ekstra Bladet): Kevin Magnussen havde en travl tirsdag på Circuit de Barcelona-Catalunya. Men det var i positiv forstand. For danskeren fik tilbagelagt 118 omgange i sin Haas-racer, og det var nok til at gøre ham den til den kører, der opnåede flest kilometer i dagens test.

Der var tale om mere end en fordobling i forhold til mandagen – og med lige godt 786 kilometer som total for de to seneste dage har både han og det amerikanske team fået en hel del mere kendskab til raceren, der nu overtages af Romain Grosjean i anden halvdel af testen.

- Jeg kan godt mærke, at jeg har kørt mange omgange, og at det er et lidt andet væsen at køre rundt i, end det var sidste år, siger Magnussen til Ekstra Bladet.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg har arbejdet rigtig hårdt henover vinteren. Der har været tidspunkter, hvor man har tænkt, behøver vi det her: Men det gør vi, siger han.

Øverst i artiklen kan du høre Kevins reaktion på testen.

Og det hårde arbejde ser ud til at have båret frugt. Indtil videre har takterne i hvert fald været lovende. For både Magnussen og Haas. Danskeren, der tager hjem torsdag, vil derfor også forlade Spanien med en god fornemmelse i kroppen, om end han har svært ved at fornemme niveauet i forhold til de øvrige hold.

- Det er en god følelse. Det er en sindssygt svært at sige, hvor vi er i forhold til performance, når det gælder konkurrencen. Men jeg tror ikke, det ser dårligt ud. Det er en god følelse, jeg har i bilen, og vi har en god ide om, hvor vi skal forbedre os. Det er det vigtigste med de her tests, fortæller Magnussen.

Selv om han er færdig i bilen for denne omgang,, bliver han en ekstra dag på banen for at følge kollegaen og suge til sig af informationer på de områder, hvor det er muligt. Derefter venter mere fysisk træning med den personlige træner Thomas Jørgensen, inden næste uges test på samme bane.

- Nu har vi fået helt konkret svar på, hvor vi skal være stærke. For mit vedkommende skal jeg forbedre mine nakkemuskler,, så jeg kan holde hovedet oppe, når jeg bremser, siger Magnussen.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Her giver Haas-chefen sin dom over Kevin:

Se også: Hvad betyder de test-tider: Her er Kevins udlægning

Se også: Her tog Haas et markant skridt

Se også: Bag tallene: Sådan er dommen bag Kevins første dag

Kevin Magnussen og teamchefen i højt humør. Foto: Jan Sommer Formel 1 - 27. feb. 2017 - kl. 20:26 Jubler efter hæsblæsende debut: På dette punkt blev Kevin overrasket

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere