Kevin lovpriser konkurrenten: Stoffel vinder GP2

Stoffel Vandoorne er Kevin Magnussens største konkurrent til et Formel 1-sæde - alligevel får han stor ros med på vejen af netop danskeren

Kevin Magnussen og Stoffet Vandoorne endte som nr. 1 og 2 i formel Renault 3.5 i 2013, hvorefter Magnussen fortsatte i Formel 1. (Foto: René Schütze)
Kevin Magnussen og Stoffet Vandoorne endte som nr. 1 og 2 i formel Renault 3.5 i 2013, hvorefter Magnussen fortsatte i Formel 1. (Foto: René Schütze)

SEPANG (Ekstra Bladet): Efter sin overraskende hektiske start på Formel 1-sæsonen som McLarens tredjekører, tegner resten af året noget mere stille for Kevin Magnussen. Grænsende til det kedelige.

Samtidig bejler et af McLarens andre stortalenter til et fremtidigt sæde i Formel 1.

Fernando Alonso var langsom - men hurtigere end Jenson Button i begge træninger i Malaysia. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Formel 1 McLaren næstsidst: Alonso og Button i intern kamp

Kevin Magnussen henviste i 2013 belgiske Stoffel Vandoorne til den samlede andenplads i Formel Renault 3.5. Hvorefter belgieren måtte se sin danske konkurrent blive forfremmet til Formel 1, mens han selv skulle køre GP2, hvor det blev til endnu en andenplads.

I denne sæson er Stoffel Vandoorne favorit til at vinde den klasse.

- Jeg er ret sikker på, at han gør et godt stykke arbejde og vinder GP2. Men hvad kan jeg gøre ved det, konstaterer Kevin Magnussen.

Fernando Alonso kom med lidt andre forklaringer om sin ulykke, end dem man har hørt fra hans team den seneste måned. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Formel 1 Uroen lurer: Alonso modsiger McLaren

- Er han din kollega eller konkurrent?

- Han er begge dele, ligesom alle andre. Det er ikke rigtig noget, jeg tænker over, for han er ikke den eneste konkurrent. Alle talentfulde kørere er konkurrenter, men jeg kan kun fokusere på mig selv.

- Jeg har meget respekt for Stoffel og er sikker på, han når langt. Jeg ser ham som en konkurrent og håber han bliver det, for det fortjener han, lyder det fra danskeren.

1 kommentar
Vis kommentarer