Kevin Magnussen hylder Nationen!

Magnussen er gået fra nul til hundrede på de sociale medier på ingen tid, men sender også en særlig tak til Ekstra Bladets Nationen!

TV: Husker du dette Kevin-øjeblik? (Video: TV3 Sport)

I slutningen af sidste sæson lavede BBC et længere interview med Kevin Magnussen, hvori racerkøreren blev spurgt, hvorvidt han var den mest kendte sportsmand i Danmark.

Hvilket han straks svarede nej til.

Sandt eller ej: Kevin Magnussen har i hvert fald en af de største og mest loyale fangrupper. Spørg bare hos Renault, som fik tilhængernes vrede at føle på sociale medier efter sidste sæson.

Gruppen er vokset støt siden debuten og består langt fra kun af hardcore bilentusiaster.

- Der strømmer nye følgere til mine sociale medier også i takt med, at jeg er blevet mere aktiv der. Og har fået nogle mennesker til at hjælpe mig med at få det bedste ud af de sociale medier.

- For jeg er en privat person, og jeg går ikke og tænker over, at 'hov' det ville være et godt Instagram-billede. Det er noget, jeg skal have lidt hjælp til. Men efter jeg har fået det, og det er kommet lidt mere indhold på de sociale medier, kan man se, at folk følger med, og der kommer flere og flere med.

- Der er rart, at der er så stor interesse, det er fedt at mærke. De folk, jeg møder, er positive og støttende. De siger godt gået og vil have billeder og autografer. Det er fedt at mærke, at folk er med på rejsen, siger Kevin Magnussen.

Da han trådte ind i Formel 1, var det uden tilstedeværelse online. Nu følger 320.000 ham på Twitter, 124.000 på Instagram og 43.000 på den forholdsvist nystartede Facebook-side. Langt fra Lewis Hamiltons millioner af følgere, men ikke desto mindre stigende.

Fra slet ikke at være til stede er Kevin Magnussen blevet mere aktiv på de sociale medier. Foto: Jan Sommer
Fra slet ikke at være til stede er Kevin Magnussen blevet mere aktiv på de sociale medier. Foto: Jan Sommer

Nationen! er fandeme sjov
Fordi Kevin Magnussen bor i København, støder han ofte ind i sine fans. Og det kommer aldrig til at falde ham naturligt, når folk ved bordet ved siden af på restauranten føler behov for at dele det med hele verden (som det skete på en københavnsk bøfrestaurant mellem de to testuger).

- Det tror jeg aldrig, man vænner sig helt til. Det vil altid være lidt mærkeligt. Men de fleste ting er støttende, siger han.

Og så er der dem, som alt andet end støtter. Udover den voksende fangruppe har Kevin Magnussen også en lille, men utroligt dedikeret fangruppe, som elsker at hade ham. Man finder dem blandt andet i Ekstra Bladets Nationen!-felt, hvor Kevin Magnussen også kigger med fra tid til anden.

- Jeg læser, hvad de skriver nogle gange. Jeg synes fandeme, det er sjovt. Det er jo ikke kun mig, de sviner, de sviner jo også hinanden helt sindssygt. Kæmpe klap på skulderen til Ekstra Bladet for at beholde den nationen!-gruppe, siger Kevin Magnussen.

TV: Inden det går løs: Her er de væsentligste ændringer på F1-bilerne:

Se også: Skabte ramaskrig: Derfor fjerner Mercedes Schumi-støtte

Se også: Kæmpe dansk triumf: Magnussen vinder historisk løb

Haas F1med Kevin Magnussen i spidsen, bliver en del af et meget tæt midterfelt, spår Ekstra Bladet. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Sådan står Kevin: Magtforholdet på årets Formel 1-grid

Foto: Jan Sommer Sport og Spil Kevin Magnussen: Ja, 2017 er min skæbne-sæson

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen