Annonce:
Annonce:

Kevin Magnussen til Ekstra Bladet: Mere end jeg turde håbe på

- Jeg glæder mig til alt. Jeg glæder mig til at komme i simulatoren. Det troede jeg aldrig, jeg skulle sige, griner Kevin Magnussen.

Annonce:
Følg Formel 1

RENAULT TECHNOCENTRE (Ekstra Bladet): Hvis man hævder, at kameraerne og de mange spørgsmål ikke er en af de ting, Kevin Magnussen holder mest af ved at være racerkører, så har man ikke sagt for meget.

Men denne onsdag i Renault Technocentre lige uden for Paris kunne Kevin Magnussen det hele.

Han var dagens mest eftertragtede mand og fortsatte utrætteligt uden at slække på rummets bredeste smil.

For om et par uger til sæsonens første test sætter han sig ned i sin Renault. Og det er ikke en Clio!

Holdkammeraten roser Kevin: Han er hård og hurtig

Derimod den første rigtige racerbil, han har kørt i 16 måneder for at bruge danskerens egen formulering. Sætningen indeholder en elegant sviner til den mandagsudgave af en racer, som McLaren-Honda medbragte til Melbourne i marts, og som gik op i røg på vejen til starten, da han afløste Fernando Alonso.

Annonce:

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme tilbage i en racerbil med mit navn på, som jeg ved, der er min.

- Jeg glæder mig til at komme i simulatoren. Det troede jeg aldrig, jeg skulle sige, griner Kevin Magnussen.

- Jeg har gået et helt år og ladet op til det her, selv om det er mere, end jeg turde håbe på. Det gør bare, at det er utroligt dejligt at være tilbage. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme til Barcelona for at køre bilen første gang.

- Men jeg glæder mig til alting. At komme til Enstone og besøge teamet, lære om bilen og hvordan de arbejder på. Det er lidt vildt at tænke på i forhold til, hvor jeg var for tre måneder siden, siger danskeren.

Renaults nye boss er overbevist: Kevin leverer varen

Frem mod årets første test på Circuit Barcelona-Cataluyna skal den 23-årige dansker være i teamets hovedkvarter tæt ved Oxford, og om blot halvanden måned går sæsonen i gang i Australien.

Annonce:

- Jeg skal lære deres systemer og måde at arbejde på. Jeg kender ikke rigtig nogle folk i teamet endnu. Der bliver en masse at lære, men det bliver super spændende.

Kevins gode ven: Folk har revet og flået i ham

Renaults øverste chef Carlos Ghosn forventer podier fra 2018-sæsonen, og på det tidspunkt er der ingen garanti for, at danskeren stadig er på teamet. Dette år kommer til at dreje sig om genopbygning af Lotus, hvilket afspejler sig i Kevin Magnussens forventninger til sæsonen.

- Jeg har svært ved at sige, hvor vi kommer til at starte. Jeg er helt ny på teamet, og når jeg tager til Enstone og arbejder, får jeg en lidt bedre idé om, hvor vi er. Men jeg vil ikke rigtig vide det, før vi er i Australien. Og der vil vi nærmest ikke vide det. Det gælder om at tage det ræs for ræs, siger han.

Annonce:

- Både Jolyon og jeg er relativt nye. Jolyon har erfaring med teamet, fordi han har været testkører, hvilket er godt for ham. Jeg har erfaring fra et andet topteam, og det vil vi selvfølgelig prøve at bruge så godt som vi kan.

Konkrete mål for kørerne er endnu ikke opstillet.

Kendisser og kollegaer jubler over Kevin

- Svært at sige, hvad de forventer, men jeg ved, hvad jeg forventer … Det er at gå ind til hvert løb og gøre mit bedste. Jeg tror, jeg kan gøre det godt. Vi er i et team, der forventer at vinde, så de forventer selvfølgelig meget af os, siger Kevin Magnussen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: