Kevin Magnussen: Vi har overpræsteret i tre år

Ifølge Formel 1-danskeren har Haas gjort det bedre, end man kunne forvente af teamets størrelse

Se baneanalysen til det kommende Grand Prix i Rusland her.

Haas ligger nummer ni og dermed næstsidst i konstruktørernes VM-stilling i Formel 1. Sidste år endte Haas som nummer fem.

Men at kørerne Kevin Magnussen og Romain Grosjean ikke har skrabet så mange point sammen i denne sæson, er måske ikke så mærkeligt.

I hvert fald mener danskeren, at holdet har kørt over evne i de seneste sæsoner.

- Vi er blevet slået lidt tilbage i år. Holdet har overpræsteret i tre år, når man tænker på, hvor lille organisationen er, og hvor begrænsede ressourcer vi har, hvis man sammenligner med andre hold, siger Kevin Magnussen til Haas' hjemmeside.

- Vi har leveret mere, end man kunne forvente på tre år. Nu har vi haft et år, hvor vi ikke har præsteret lige så godt, men jeg ser det bare som en enlig svale.

Foto: Jan Sommer
Foto: Jan Sommer

Magnussen ligger på 16.-pladsen med 18 point, mens Grosjean er placeret en plads dårligere med otte point.

- Jeg kan se, hvordan teamet arbejder i kulissen, og jeg er meget optimistisk omkring fremtiden. Jeg er sikker på, at vi vender tilbage til at overpræstere, lyder det fra Haas-danskeren.

I det seneste grandprix i Singapore lå Magnussen længe til at få point helt oppe på ottendepladsen.

Men adskillige safetycars og en mindre skade på bilen gjorde forskellen for en hårdt kæmpende Magnussen, der sakkede bagud på de sidste omgange og i stedet for point sluttede sidst blandt de racere, der gennemførte.

I den kommende weekend kører de sammen med resten af Formel 1-feltet i Sotji, der lægger asfalt til Det Russiske Grand Prix.

15 af sæsonens 21 grandprixer er kørt.

Grosjean nåede en kedelig 11. plads - og fik også Russels vrede at føle. Foto: Mladen Antonov/AFP/Ritzau Scanpix Formel 1 Ikke set på tv: Grosjean i åbent skænderi

Kevin og co beholder pointene fra grandprixet i Tyskland. Foto: Ritzau Scanpix Formel 1 Gode nyheder til Haas: Anken afvist

Hverken Sebastian Vettel eller Lewis Hamilton er fans af ideen om kvalifikationsløb i stedet for den normale tidtagning. Foto: Thomas Peter/Ritzau Scanpix Formel 1 Tordner mod nyt F1-forslag: - Totalt bullshit

Kevin Magnussen drømmer om at få chancen på et større hold. Det positive ved Romain Grosjeans kontraktforlængelse er, at danskeren bør være sikret et tilbud fra Haas til den vigtige 2021-sæson. Foto: Glenn Dunbar/Haas F1 Team Sport og Spil Debriefing fra Singapore: Jobsikkerhed til Kevin

Foto: GLENN DUNBAR Sport og Spil Se karaktererne her: Hylder Kevin efter plastik-mareridt

17 kommentarer
Vis kommentarer