Kevin-rival beder præsident om hjælp

Danskerens Formel 3-overmand vil snuppe Renault sæde

Følg Formel 1

Brasiliens midlertidige præsident, Michel Temer skal skaffe Felipe Nasr ind hos Renault på bekostning af enten Kevin Magnussen eller Jolyon Palmer.

Det er den ansete brasilianske avis O Globo, som kan berette om, at den nuværende Formel 1-kører hos Sauber

har mødtes med præsidenten og foreslået til at bruge en fordelagtig aftale med Renault omkring en bilfabrik i provinsen Parana som pression.

Den 24 årige brasilianer vil væk fra schweiziske Sauber, der via en svensk domineret kapitalfond med penge fra bl. a. Tetra Pak har valgt at tækkes den nye ejere og favorisere hans svenske kollega, Marcus Ericsson.

 

Felipe Nasr var klasser bedre end Kevin Magnussen i deres fælles 'fortid' i Britisk Formel 3-mesterskab, hvor han vandt med en margen på 81 point til danskeren.

Det var måske ikke den bedste anbefaling, som brasilianeren afleverede i søndagens løb på Monza, hvor han skubbede sin gamle holdkammerat fra GP 2-tiden, Jolyon Palmer af banen.

Udover Renault har Felipe Nasr, der har Banco do Brasil i ryggen, også kastet sig ind i kampen om den ledige plads hos Williams efter landsmanden, Felipe Massa.

Her var Felipe Nasr i 2014 testkører, men siden har den unge canadiske Formel 3-kører, Lance Stroll overtaget pladsen og er medbejler til den ledige plads hos Williams, der vil snuppe køreren, som kan komme med den største pengesum.

 

 

 

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.