Kevin savner ikke McLaren: Renault et bedre match

Kevin Magnussen føler sig allerede bedre tilpas hos Renault, end han gjorde i McLaren-tiden

Hør hvad Kevin Magnussen sagde til pressen efter dagens testkørsel. (Video: SNTV)

BARCELONA (Ekstra Bladet): Attituden hos Kevin Magnussen siden kontrakten med Renault faldt på plads fortæller hele historien.

Den talentfulde dansker stortrives allerede hos det franske team med den engelske base, og han udstråler en helt anden ro og modenhed end tidligere.

Selv om barndomsdrømmen var at blive verdensmester hos McLaren, savner Kevin Magnussen ikke teamet, hvor han voksede op i Formel 1.

Tværtimod. Faktisk svarer bekræftende på at passe bedre ind hos Renault.

- Ja, det synes jeg. McLaren har en virkelig flot historie, og jeg har og vil altid være fan af McLaren. På grund af deres historie og legendariske kørere. Men jeg kom ind hos McLaren, da det var på vej nedad.

- Det er svært at komme ind som ny kører med en masse forventninger og et stort pres på i et team på vej ned ad bakke.

- Det er noget andet at komme ind i et team, man kan mærke er på vej op. Hvor der er kommet nye penge til, der bliver udvidet og kommer flere mennesker til i stedet for, at det bliver mindre og mindre med færre penge. Det går i en anden retning her end hos McLaren, og det er bare meget motiverende, siger Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen har en enkelt test-dag tilbage i Renault-raceren, inden det går løs om VM-point i Australien. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 1. mar. 2016 - kl. 21:17 Kevins dom: Her er Renaults niveau

 

Til de læsere, som begår sig på de sociale medier, kan det kun anbefales at følge Renault. Lotus var – og Renault er – på disse kanaler decideret morsomme. Modsætningen McLaren er knap så løsslupne og mere topstyrede.

Efter nogle hårde sæsoner for Enstone spirer optimismen – hvilket man slet ikke er i tvivl om, når man omgiver sig med teamet.

- Generelt er der en rigtig god stemning i teamet, og man kan mærke, at folk er glade for den store opbakning fra Renault. Det har givet et boost efter et par svære år. Nu skal vi give den gas, siger den 23-årige dansker.

Den største forskel på at teste for de to teams beskriver han således:

- Renault og Enstone er bedre til at finde problemer. McLaren var rigtig god til at løse problemer – det er Renault også – men jeg tror, at McLaren nogle gange havde svært ved at finde det. Når de så fandt det, løste de det hurtigt. De har en stor maskine med mange ansatte.

Formel 1 - 1. mar. 2016 - kl. 18:33 Maraton-Kevin fortsætter stilen: Sådan klarede han ny test

Følg Kevin Magnussen i Renault-raceren onsdag i Ekstra Bladets LIVE-dækning.

 

10 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere