Kevin skraber bunden: Får med kniven efter trist grandprix

Dårlige karakterer til danskeren inden afgørende møde hos Renault

Følg Formel 1

Samtidigt med at Kevin Magnussens fremtid hos Renault skal afgøres indenfor de næste to uger, har danskeren fået bundkarakterer hos Autosport og Sky Sports.

Eneste ’opmuntring’ efter løbet på det italienske Formel 1 Grand på Monza nær Milano er, at Renault-lærlingen, Frankrigs Esteban Ocon, Manor kørte endnu ringere i Italien.

Der er karakteren 6 på en 10-skala til den 23 årige dansker hos Autosport, mens Sky Sport har hevet karakteren 5,5 frem i sin bedømmelse af danskeren performance.

Sky Sports har givet Esteban Ocon 5, mens den unge franske Kevin-rival hos Autosport som Kevin Magnussen, Felipe Nasr, Brasiilien og Sauber og den dobbelte eks-verdensmester Fernando Alonso, Spanien og McLaren skraber bunden med et 6-tal.

- Godt at se Kevin Magnussen tilbage efter afkørslen i Spa. han cruisede sig igennem, mens han holdt øje med en Manor i bakspejlet, lød det fra Sky Sports.

Autosport havde Jolyon Palmer, Storbritannien som ’vinder’ af den interne Renault-kamp, fordi briten var hurtigst i kvalifikationen.

Også britens glimrende start fremhæves, men starten blev spoleret af skubbet fra Felipe Nasr, der betød, at den anden Renault med Jolyon Palmer ikke kunne køre videre af sikkerhedsmæssige årsager.

Med to sejre i træk er Nico Rosberg, Tyskland og Mercedes tilbage i VM-duellen med teamkollegaen, den forsvarende verdensmester Lewis Hamilton, Storbritannien.

Mens Sky Sports har valgt at give Nico Rosberg løbets højeste karakter 8,5 i øvrigt sammen med Daniel Ricciardo, Australien og Red Bull, har Autosport ’belønnet’ Sebastian Vettel, Tyskland og Ferrari, Valtteri Bottas, Finland og Williams og Jenson Button, Storbritannien og McLaren med 9 efter løbet i Monza.

Der er kun et 8-tal til Nico Rosberg sammen med Lewis Hamilton trods hans katastrofal start, Kimi Räikkönen, Finland og Ferrari, Max Verstappen, Holland og Red Bull, Sergio Perez, Mexico og Force India, Carlos Sainz jr, Spanien og Toro Rosso, Pascal Wehrlein, Tyskland og Manor, Romain Grosjean, Frankrig og Haas.

Grunden til, at løbets vinder Nico Rosberg ikke røg til tops i karakterkampen, var, at han ikke var i nærheden af at true Lewis Hamilton i duellen om pole position.

Kevins skæbne afgøres snart: Sådan arbejder hans personlige team i kulissen

Nøglen til Kevins Formel 1-fremtid

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.