Kevin smider mere benzin på bålet: - Helt klart et problem

Den danske Formel 1-kører har fundet endnu et problem ved den omstridte sikkerhedsbøjle - denne gang er det fansene, han er bekymret for

Det er slet ikke nogen hemmelighed, at Kevin Magnussen ikke kan lide den ny-implmenterede sikkerhedsbøjle, som går under navnet halo.

Den danske Haas-kører har kaldt den grim og akavet og også kritiseret den for at skabe nye farlige situationer, blandt andet i sving med en stor højdestigning.

Magnussen har også forsøgt at sætte sig i Formel 1-fansenes sted, og her har han identificeret endnu et problem med haloen.

- Der er helt klart problemer med at identificere køreren, siger han til Autosport.

Kørerne har numre på bilen og også navn og flag på siden, men haloen skærmer for synet ind i cockpittet, og det irriterer danskeren.

Kæk Kevin stiler højt: - Jeg vinder en anden gang!

- Jeg gik ud på banen, og jeg har set Formel 1 hele mit liv, og jeg kunne ikke se, hvem der kørte. Det er ikke fedt, og det bliver det samme på tv.

- Når hele feltet går ind i første sving, så kommer man ikke til at have nogen som helst ide om, hvem der er hvem, siger Magnussen.

doc6z21ydv3ity15pzbh48v.jpg 

I Formel 2 havde DAMS-holdet klistermærker på haloen, og sådan en løsning støtter flere af F1-kørerne, blandt andre Esteban Ocon og Pierre Gasly.

Max Verstappen nævnte over for mediet, at han og Daniel Ricciardo kører med samme hjelmdesign, så en personlig halo-dekoration kunne være en god løsning, føler han.

- Hele tingen blokerer for, at man kan se hjelmdesignet. Jeg kunne lige så godt køre med en hvid hjelm, for det ville ikke gøre nogen forskel alligevel, siger Verstappen.

Eksklusivt brillekamera: Kom med Hülkenberg i Renault-raceren: Så meget fylder haloenn

Afviser Kevins kritik: 'Det er barnligt'

Kæmpe cadeau fra de bedste: Kevins team bliver årets overraskelse