Annonce:
Annonce:

Kevin straffet igen: Sådan reagerede bossen

Det er ved at blive et tema. Hvis nogen får en straf, er det Haas, mener teamchefen

Annonce:
Følg Formel 1

MONTREAL (Ekstra Bladet): En straf får afgørende indflydelse på Kevin Magnussen løb. Efterhånden en tilbagevendende historie i danskerens Formel 1-karriere.

Men det er nu ikke kun ham, som føler sig forfulgt af dommerne.

Teamchefen Günther Steiner synes også, at Haas har været hårdt ramt i sine første halvanden sæson, hvor andre slipper billigere.

- Det er ved at blive et tema. Hvis nogen får en straf, så lader det til altid at være os. Jeg synes ikke, vi er slemme derude, sagde teamchefen, da Ekstra Bladet talte med ham efter løbet. 

- Ja, Kevin gjorde noget forkert, han skulle ikke have startet for tidligt og overhalet under virtuel safetycar, men han gav straks placeringen tilbage. Måske han skulle have blevet foran i stedet?

Annonce:

- Jeg er stadig ikke 100 procent sikker på, hvordan den regel er skrevet, så den kan jeg ikke være meget kritisk over, før jeg har alle detaljer, lød det fra teamchefen, der til gengæld var meget tilfreds med, at Carlos Sainz blev straffet for at ødelægge Romain Grosjeans start.

10.8862844c.jpg
I en svær weekend fik Haas et enkelt point foræret, da Fernando Alonos Honda-motor for en gangs skyld gik op i røg, så spanieren missede sin første top-ti-placering i år efter et ellers imponerende løb fra ham.

Som grandprixet udviklede sig, var det ifølge Steiner teamarbejde, som bragte pointet i hus. Pånær den første omgang tilbragte Romain Grosjean hele løbet på samme sæt supersoft.

De var ved at falde fra hinanden til sidst, hvor Renaults Jolyon Palmer prøvede at komme forbi. Men placeret i en Haas-sandwich lykkes det at holde briten fra fadet.

- Kevin kæmpede sig tilbage og tog kampen op med Palmer for at holde ham fra Grosjean. Vi vidste, at Romains dæk var lige ved at falde fra hinanden. Jeg troede, vi kunne have tabt det point i et af de sidste sving, så hver tiendedel tæller, siger Günther Steiner.

Annonce:

- Hele teamet gjorde et godt løb. Vi reagerede godt på Romain, vi reagerede godt på Kevin. Ja, han fik ikke point, men han fik det til teamet, fordi han hjalp med at beskytte Romain. Så vi slap afsted med et point, hvilket jeg tre-fire timer tidligere ikke havde troet. Det var ret spændende.

Haas F1 har nu scoret point i fem af foreløbigt syv løb. Men de falder en plads tilbage i VM-stillingen, da Nico Hülkenberg blev otter for Renault.

Se den dramatiske start:

Kevin tosset på dommerne: Dum straf

Ærlig Watt erkender: Her tog jeg grueligt fejl

Kevin efter ny trafik-prop: Hårde lærepenge

Får påtale: Sainz i ny batalje med Kevin

Kevin på kant med Toro Rosso-duo: 'Han kørte lige ind i mig'

F1 Stilling 2017

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: