Kevin tager tykt pis på sig selv

Kevin Magnussen er trukket i Haas-dragten, og det bekommer ham øjensynligt vel. Se ham på slap line her

Se videoen her (Video: Haas F1 Team)

Hårdt arbejde værdsættes, så derfor er Kevin Magnussen i den grad trukket i arbejdstøjet i sin første tid hos det amerikanske Haas F1-team.

Den danske Formel 1-stjerne har haft sine første dage hos det nye hold i Kannapolis, North Carolina, og her fik den 24-årige racerkører nok at bestille.

Hans første dag blev foreviget af Haas' presseafdeling, og her viste den unge dansker, at han har styr på humoren. Således blev Kevin sat i gang med at gøre rent på hovedkvarteret, se Netflix og andre vigtige sager.

SE KEVINS TAGE PIS PÅ SIG SELV I KLIPPET ØVERST

Det er ikke første gang, at Magnussen viser sig fra den sjove side. I hans tid hos Renault, som i øvrigt har sort bælte i kommunikation på de sociale medier, lavede de masser af morsomme projekter.

Her er et af de mere berømte, hvor den tidligere Renault-kører viste slående lighed med en banan:

Selv da han havde brækket hånden efter et cykeluheld i september 2015 viste han, at der skal mere til at tage det gode humør fra ham.

Kevin Magnussen var torsdag i Danmark for at deltage i Dansk Motorsport Award 2017, og her fortalte han med stor forventning om den nye bil, som han skal manøvrere rundt på de forskellige F1-baner.

Du kan også se billederne fra aftenen, hvor Magnussen ankom sammen med kæresten Louise Gjørup.

 

Se også: Storsatsning: Vil skaffe helt dansk Le Mans-hold - OG være dating-konge

Se også: McLaren legede med farverne: Renault svarede igen med det samme

 

26 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere