Kevin til racerdronning: Hvem har de største kugler?

Kevin Magnussen fortsætter kugle-retorikken og spørger racerkøreren Danica Patrick, hvem der har størst kugler af Formel 1-kørere og Nascar-kørere, og så afslører han, at han har lyst til at give fuck-finger

SE KEVINS 'SUCK MY BALLS-INTERVIEW' I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Kevin Magnussen er i denne Formel 1-sæson blevet kendt for sin kommentar om, at Nico Hülkenberg skulle 'sutte hans kugler'.

Udbruddet kom på live-tv, da Hülkenberg lagde hånden på danskeren og kaldte ham for 'den mest usportslige kører' i forbindelse med Ungarns Grand Prix i slutningen af juli.

Nu fortsætter Kevin Magnussen med at snakke mandens nedre regioner.

I et interview på racersitet jeffgluck.com svarer såvel Kevin Magnussen som team-kammeraten hos Haas, Romain Grosjean, på 12 spørgsmål.

Til sidst bliver de bedt om at stille et spørgsmål videre til det næste interview-offer, der er den 35-årige racer-dronning Danica Patrick, der gennem syv sæsoner har kørt Nascar.

- Hvem har de største kugler - Formel 1-kørere eller Nascar-kørere?, spørger Magnussen.

Grosjean rejser sig straks op og lader som om, at han forlader stedet.

- Jeg er ude af den. Jeg var her ikke, griner Grosjean.

Artiklen fortsætter under billederne:

doc6us5wpif1mw1i83tpfkn.jpg

doc6umijjfgxbl86van35.jpg

Racer-dronning stopper hos Haas-team

Har smidt tøjet med Wozniacki: Før skammede jeg mig over min krop

Forud er gået 12 spørgsmål fra Jeff Gluck, der på 11.sæson er Nascar-journalist.

Et af spørgsmålene lyder, hvilken fuck-finger-politik de to har på banen. Viser de nogensinde den midterste finger, lyder spørgsmålet.

- Nej, og det er kun, fordi man får en straf, hvis man gør det. Ellers er det faktisk fristende somme tider, siger Magnussen, inden spørgeren lige vil høre, om det virkelig er rigtigt, at man bliver straffet for den slags i Formel 1.

- Det er bedre ikke at gøre det. Somme tider gør jeg det, men jeg holden den nede i cockpittet, så ingen kan se det, siger Grosjean.

doc6x77dcwnvo91ng820a72.jpg

Verdens 100 mest kendte sportsfolk: Hvor er Caroline og Kevin?

I interviewet får Magnussen også givet mindre kontroversielle svar. For eksempel mener han, at det både kræver naturtalent og hårdt arbejde at få succes i Formel 1, mens han ikke har bud på sager i Formel 1, der får for lidt omtale.

Intervieweren vil også høre, om fans må komme og bede om autografer på en restaurant, og her inviterer danskeren indenfor.

- Ja, jeg er ligeglad, siger Magnussen, der har nemt ved at pege på det hårdeste i Formel 1, hvis man ser væk fra løbet på banen.

- Rejseriet formentlig. At komme til stederne, hvor vi kører, for det tager en masse energi. Men det er ikke så dårlig en livsstil for at være ærlig, siger Magnussen.

Danskeren slår også fast, at han ikke føler sig som en entertainerm at han ikke har noget forhold til de andre kørere, og at han ikke har en liste over kørere, som man skylder en hilsen på banen, og så er den kører, han senest har sms'et med team-kammeraten Romain Grosjean.

Endelig forklarer danskeren fast, at han skal forbedre alt, at Stirling Moss er den mest berømte, han har spist med, og så slår han også fast, at Formel 1-kørere er mere atletiske end Nascar-kørere - de kørere, han altså vil høre til kugle-størrelsen på.

En tidligere konkurrent til Kevin Magnussen er i øvrigt nu den ultimative playboy, og ham kan du læse meget mere om LIGE HER.

Danica Patrick, som Kevin Magnussen stiller spørgsmål videre til. Fotos: AP

doc6ulxkx622es71uf384w.jpg

doc6ulkpsd4aef3boexlqw.jpg

Her overrasker Grosjean Kevin med kage:

Ferrari-pres: Pas på ryggen, Kevin

Kevin og bataljerne: Sådan blev han beskidt

145 kommentarer
Vis kommentarer