Kevin tilbage i gokarten: Til race i Vandel

Kevin Magnussen glæder sig til at kunne hjælpe kræftramte børn ved at køre racet '12 timers baghjul til cancer'

FOTO: KHAN TARIQ MIKKEL
FOTO: KHAN TARIQ MIKKEL

Den danske Formel 1-helt Kevin Magnussen rykker tilbage i gokarten for en kort stund, når han kommer til Vandel 31. maj.

Her deltager Kevin Magnussen i et godgørende arrangement for at støtte børnecancerfonden.

'12 timers baghjul til cancer' hedder gokart-løbet på Vandel Flyveplads.

Arrangør er Vandel Gokart.

Stort trækplaster
- Vi regner da med, at Kevin bliver et stort trækplaster. På landsplan er der jo ikke mange, der ved, hvor Vandel ligger. Nu får vi sat byen på landkortet. Det er efter vores mening et scoop, at Kevin har sagt ja, siger arrangør Thomas Geerk Jørgensen til Ekstra Bladet.

Se også: Big Mag dummede sig på Jyllandsringen

Løbet er et tolv timers Le Mans, hvor i alt nitten hold skal dyste om sejrspokalen. Et af holdene kommer Kevin Magnussen til at stå for.

- Vi havde ikke regnet med, at han ville sige ja. Men vi kontaktede ham alligevel, for vi kunne jo ikke få andet end et nej. Vi blev noget målløse, da vi fik at vide, at Kevin kommer. Det er stadig ikke gået helt op for os, beretter Thomas Geerk Jørgensen.

Kevin glæder sig
Ifølge Thomas Geerk Jørgensen glæder Kevin Magnussen sig til at stille op - ikke mindst for at kunne hjælpe kræftramte børn. Netop kampen mod kræft fylder meget i den unge racerkørers bevidsthed. Hans egen mor har også været ramt af den forfærdelige sygdom.

Se også: Magnussen-succes: Fart på far

Det danske Formel 1-håb har fået plads i kalenderen mellem grandprixer i henholdsvis Monaco og Montreal i Canada. McLaren har givet Kevin fri - men har dog taget forbehold for, at holdet pludselig kan få brug for ham.

Løbet skydes i gang søndag den 31. maj klokken 09.00 - og herefter går det løs med hvinende dæk og brølende motorer de næste tolv timer.

Se også: Fri for kræft: Kevin hyldede sin mor

20 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere