Kevins 2015-ønske: Le Mans med far

Kevin Magnussen forsøgte at få en plads hos Corvette til årets løb

Kevin Magnussen holder fortsat alle muligheder åbne i 2015 - Le Mans i samme bil som Jan Magnussen har været på bordet. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen holder fortsat alle muligheder åbne i 2015 - Le Mans i samme bil som Jan Magnussen har været på bordet. (Foto: Jan Sommer)

BARCELONA (Ekstra Bladet): Årets Le Mans får prominent besøg fra Formel 1, da Force Indias Nico Hülkenberg fik lov af sit team til at stille op for Porsche i Frankrig. Her kører også den tidligere Formel 1-stjerne Mark Webber.

Endnu en kører med tæt tilknytning ville også rigtig gerne have været med til 24 timer.

Da det stod klart, at Kevin Magnussen ikke beholdte sin plads hos McLaren-Honda og i stedet blev erstattet af Fernando Alonso forsøgte han at få en plads i det traditionsrige løb.

Se også: Hædres til Le Mans: Tom får endnu en omgang

Timingen ville være helt perfekt, mens den 22-årige dansker arbejder på at vende tilbage til Formel 1 på fuld tid i 2016.

- Jeg spurgte min far, om han kunne høre Corvette, hvorvidt der var en plads der til mig. Det ville være ret sejt at være holdkammerat med min far og prøve at vinde klassen sammen, fortalte Kevin Magnussen, da han gjorde status over lørdagens testdag i Barcelona, hvor han vikarierede for skadede Fernando Alonso.

Se også: Kevins comeback ødelagt af ny læk

- Men de havde allerede skrevet under med de andre kørere. Så uheldigvis sker det næppe i år, men det kunne ellers have været en god mulighed for at køre Le Mans sammen.

- Jeg må bede ham om at blive ved 15 år i endnu, jokede Kevin Magnussen.

Ganske vist var Jan Magnussen en ung far, men Danmarks mest vindende racerkører har trods alt rundet 41 somre ...

Se også: Kevins boss imponeret: Han kørte rigtig godt

39 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere