Annonce:
Annonce:

Kevins fremtid næsten på plads: Kun detaljer mangler

En forlængelse af Haas-kontrakten er tæt på, men bliver tidligst meldt ud efter sommerpausen

Annonce:
Følg Formel 1

SPIELBERG (Ekstra Bladet): Mens spekulationer om især Daniel Ricciardo, Fernando Alonso og Kimi Räikkönens fremtid tager til i styrke, er situationen mere afslappet hos Haas F1 Team.

Ejer Gene Haas og teamchef Günther Steiner har besluttet ikke at udtale sig om kørersituationen, før efter sommerpausen.

Men de indledende knæbøjninger omkring næste sæson er foretaget, og der skal ske ekstraordinære ting henover sommeren, hvis Kevin Magnussen ikke er Haas-kører i 2019.   

Kun detaljer mangler, men som den 25-årige dansker pointerer kan detaljer være ‘relative’. 

- Så vidt jeg kan se, skal der ikke ret meget til, men lige præcis hvornår det fuldstændigt er sort på hvidt, har jeg svært ved at sige, siger han til Ekstra Bladet i Østrig.

Annonce:

- Jeg er glad hos Haas. Med mindre jeg får et tilbud fra et topteam, kan jeg ikke se, hvor det ville være bedre at være.

Og nej, der har ikke været konkrete tilbud fra Ferrari, Red Bull eller Mercedes. McLarens topchef Zak Brown har heller ikke haft ringet, og han er ellers travl i disse dage.

Kevin Magnussen blev også spurgt til sin fremtid på den store pressekonference, men han var lidt mere meddelsom med den danske presse. Foto: imago sport/All Over Press
Kevin Magnussen blev også spurgt til sin fremtid på den store pressekonference, men han var lidt mere meddelsom med den danske presse. Foto: imago sport/All Over Press
 

Senest skulle Kimi Räikkönens navn være tilføjet listen over mulige afløsere, hvis (eller når) Fernando Alonso får nok af McLarens fortsatte problemer.

- Jeg er ikke en ‘free agent’ til næste år; jeg har en kontrakt, så der er ikke det store at rafle om, fastslår danskeren.   

Indirekte siger Kevin Magnussen dermed også, at det ikke er et spørgsmål om, hvorvidt han kører for Haas F1 Team i 2019. Snarere om teamet udnytter sin option eller de indgår en ny toårskontrakt med dertilhørende lønforhøjelse.

Hvad teamchef Günther Steiner på nuværende tidspunkt ikke vil kommentere.

Annonce:

- Det er besluttet med Gene ikke at tale om kørere før efter sommerpausen. Derfor vil jeg ikke spekulere, siger han.

Kevins advokat til angreb: Fejlagtigt rådgivet

Ambitiøs plan B: McLaren pønser på overraskende transfer

Kevin og Romain indrømmer: Vi er pinligt ringe

Detaljerne i Magnussens kontrakt bliver for første gang F1-karrieren udarbejdet med udenlandsk bistand.

Erfarne Martin Reiss er tilknyttet som rådgiver, ligesom han også er det for Romain Grosjean. Reiss kender også Lars Seier Christensen og var manden, som stod bag partnerskabet mellem Lotus og Saxo Bank.

Debriefing fra Frankrig: Ryger selvtilliden, ryger Romain

Forstå F1's silly season: En tikkende bombe

Romains største krise: Jeg fortjente en på synet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: