Kevins gode ven: Folk har revet og flået i ham

Med onsdagens offentliggørelse af at Kevin Magnussen er tilbage tilbage i Formel 1, kan danskeren nu stoppe med at koncentrere sig om de evindelige gætterier om sin karriere, og fokusere på sit racerløb

Det var en meget koncentreret Kevin Magnussen, der gik på scenen til onsdagens pressemøde i Paris.

Her blev det som medierne har gættet på i ugevis endelig en realitet. Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1, hvor han sammen med Jolyon Palmer skal forsøge at køre Renault helt i front.

Michael Christensen, der selv er racerkører for Porsche og Kevin Magnussens gode ven, så ikke pressemødet, for det var ikke nogen nyhed for ham, at Kevin var tilbage i Formel 1.

- Jeg har vidst det et stykke tid. Hvor længe kan jeg ikke sige, siger han til Ekstra Bladet.

Klar besked til Kevin: Renault-bossen vil på podiet

Selv om rygterne har svirret, har Kevin Magnussen været tavs indtil i dag, og det var nødvendigt, for alting kan hurtigt ændre sig i motorsport.

- Kevin er normalt kold, men det var en meget speciel situation med Renault. Maldonado var jo kører, og først i sidste øjeblik kom Kevin på banen, forklarer Michael Christensen.

- Det er godt for ham, at få det ud, for der er mange, der har revet og flået i ham for at få noget at vide.

Kevin glæder sig: Her kan jeg blive verdensmester

Presset kommer indefra
Hos Renault er Kevin Magnussen blevet den erfarne kører. Han skal kæmpe og køre med den 25-årige englænder Jolyon Palmer, som står foran sin debut i Formel 1.

Men presset som den erfarne kører, går ikke Kevin på.

- Presset har han været vant til hos McLaren, og det bliver ikke anderledes hos Renault. Det største pres kommer fra ham selv, siger Michael Christensen.

Henter stortalent hos Mercedes: Her er Kevins nye reserve