Annonce:
Annonce:

Kevins karakterbog: Her var han bedst af alle

Det blev ikke til danske point på Silverstone for Kevin Magnussen. Alligevel er der opmuntring at hente i karaktererne fra løbet

Annonce:
Følg Formel 1

Han avancerede fire pladser fra startpositionen som nummer 16 til 12. pladsen i mål. Kevin Magnussens 50. grandprix i motorsportens fineste klasse blev med andre ord ikke videre nævneværdigt for danskeren.

Alligevel høster han rosende ord. Ikke kun hos Ekstra Bladets ekspert, Jason Watt. Men også i flere internationale medier.

Såvel Autosport, britiske Sky som tyske auto-motor-und-sport.de er enige om karakteren seks – på en skala fra 1-10, hvilket går fint i tråd med Watts tretal på EB-skalaen, der løber til seks.

- Magnussen så lidt mindre selvsikker ud i Haas-raceren end holdkammerat Grosjean gennem hele weeenden om end med den hage, at han gik ind til kvalifikationen og løbet med Brembo-bremser i stedet for Carbone Industrie-bremserne på søsterbilen, skriver Autosport – men tilføjer:

Annonce:

- Han viste bedre fart I løbet og sluttede foran sin holdkammerat, selvom det nok ikke havde været tilfældet uden Grosjeans ekstra stop.

Sky Sports hæfter sig ved, at Magnussen holdt længere på sine soft-dæk end nogen anden i feltet.

- Kevin Magnussen må have været relativt tilfreds med sin 12. plads efter nær at være endt i en Toro Rosso-sandwich på 1. omgang. Efter at være sluttet efter sin holdkammerat hos Haas, var hans fart i løbet opmuntrende. Især på soft-dækkene, da han strakte sit første stint ud over 37 omgange.

I svime over Hamilton
- Det gav Magnussen muligheden for at angribe mod slutningen af løbet, men danskeren var ikke helt i stand til at fejre sit 50. grandprix med point, skriver Sky.

Motor-sitet auto-motor-und-sport.de følger trop med endnu et seks-tal på 10-skalaen. Også her er de første 37 omgange noteret.

Annonce:

- Kevin Magnussen kørte en alternativ strategi i selve løbet og blev på soft-dæk de første 37 omgange. Derfra forsvandt han fra radaren. Facit: Hurtigheden var der – ikke resultatet.

Alle tre medier har i øvrigt et klart 10-tal til Lewis Hamilton, der førte fra pole position til målstregen i sin Mercedes.

- Hamilton har altid insisteret på, at han lader bilen tale på banen. Og ved at kvalificere sig til pole position med et halvt sekunds forspring og siden vinde sit femte, britiske grandprix med 14 sekunder, forblev han tro mod sit mantra. Ikke overraskende at han jokede med at han ejer Silverstone, skriver Sky Sports.

Jason Watt: Verdensmesterskabet nulstillet

Ren børnehave: Formel 1-stjerner bider af hinanden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: