Kevins kollega om spøjs OL-historie: Det er løgn!

Jenson Button har svært ved at genkende sig selv i weekendens OL-historie

Jenson Button skal IKKE til OL i Rio de Janeiro. I hvert fald ikke som triatlet. (Foto: Jan Sommer)
Jenson Button skal IKKE til OL i Rio de Janeiro. I hvert fald ikke som triatlet. (Foto: Jan Sommer)

Den engelske tabloidavis Daily Mirror havde lørdag en sjov og anderledes Formel 1-historie om McLarens tidligere verdensmester Jenson Button.

Angiveligt var briten tæt på at stoppe som Formel 1-kører for at satse på at komme med til de olympiske lege i Rio de Janeiro næste år.

- Jeg tænkte helt klart på Rio, men så ombestemte jeg mig. Først og fremmest er jeg alt for gammel - jeg er cirka 10 år ældre end Brownlee-brødrene (Alistair og Jonathan, red.) - så jeg ville ikke have en chance, var 35-årige Button citeret for at sige.

Problemet er bare, at det ikke passer.

I hvert fald ikke hvis man skal tro Buttons eget tweet fra mandag morgen.

- Bare så I ved det, er der ikke den mindste smule sandhed i den overskrift!, skriver Button og linker til Mirrors artikel.

Selve rubrikken lyder 'Jenson Button stoppede næsten i Formel 1 for at deltage i Rio-legene 2016'.

En følger spørger meget naturligt på Twitter, om hvem der er citeret i artiklen, hvis det ikke er Button. Det svarer han ikke på.

Button er i øvrigt meget aktiv på netop Twitter, og mandag er brugt på hans elskede mountainbike i og omkring Melbourne, hvor hele Formel 1-cirkusset er samlet frem mod weekendens grandprix, der er sæsonens første.

Som bekendt får han Kevin Magnussen som makker i den anden McLaren-racer, da Fernando Alonso af lægerne er blevet frarådet at køre så kort tid efter sin hjernerystelse, som han pådrog sig i forbindelse med sin ulykke i Barcelona.

Kevin Magnussen må i 2015 nøjes med en rolle som tredjekører hos McLaren-Honda. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Kæmpe Formel 1-overblik: Så fedt bliver 2015
 

Ganske vist havde Mercedes enkelte tekniske udfordringer i Spanien, men tyskerne efterlod et indtryk af at være umulige at slå i år. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Seks ting vi lærte af sidste Formel 1-test

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere