Annonce:
Annonce:

Kevins manager forventer snarlig afklaring: Voldsomme rygter

Om Kevin Magnussen har en fremtid hos McLaren, vil snart være afklaret, siger manager Dorte Riis Madsen

Dorte Riis forventer snart, at Kevin Magnussen får afklaring på, om han skal køre for McLaren-Honda i 2016-sæsonen. (Foto: Jan Sommer)
Dorte Riis forventer snart, at Kevin Magnussen får afklaring på, om han skal køre for McLaren-Honda i 2016-sæsonen. (Foto: Jan Sommer)
Annonce:
Følg Formel 1

Racerkøreren Kevin Magnussen kan snart have sin fremtid på plads. I hvert fald hvad angår en mulig fremtid hos McLaren, hvor han i denne sæson er tilknyttet som reservekører. Det britiske team har en option på Magnussen, som udløber i snarlig fremtid.

- I forhold til McLaren vil der ikke gå så lang tid, inden vi har en afklaring, siger Kevin Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, til Ritzau.

Flere af Formel 1-holdene har fortsat pladser åbne til 2016-sæsonen, og det har intensiveret rygtestrømmen i den seneste tid. Blandt andet skriver flere engelske medier, at McLarens Jenson Button i forbindelse med denne weekends løb i Japan vil annoncere, at han stopper i Formel 1-serien.

Punkt for punkt: Derfor fører Kevin over konkurrenten

Annonce:

Det kan i så fald blive Magnussens chance for at blive fast kører på holdet i den kommende sæson. Men den belgiske reservekører Stoffel Vandoorne er også i spil.

- Det er voldsomt, men ikke overraskende, hvad der har været af rygter de seneste dage. Sådan er det på den her tid af året. Hvad angår Button, kender vi ikke noget til rygterne, siger Dorte Riis Madsen.

Hun sagde tidligere på måneden, at Kevin Magnussen også er i dialog med andre teams. Pludselig kan en dør åbne sig for et sæde andetsteds end McLaren.

- Jeg vurderer, at der i løbet af en uge vil komme nogle afvisninger eller bekræftelser på nogle af de øvrige rygter, og så kan situationen igen se anderledes ud. Indtil da vil vi ikke kommentere på de enkelte muligheder, lyder det fra manageren.

Kevin Magnussen var fast Formel 1-kører for McLaren i 2014-sæsonen, men blev degraderet til reservekører inden den igangværende sæson Magnussen har tidligere meddelt, at han under ingen omstændigheder tager et år mere uden løb.

Annonce:

Efter rygter om Formel 1-stop: Nu udtaler Button sig

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: