Kevins McLaren-hån: Kun ment for sjov

- Jeg havde glemt at tænke på, at jeg stadig har McLaren-fans, der følger mig. De blev liiiidt mere sure, end jeg havde regnet med, forklarer Kevin Magnussen, efter han måtte pille billede af Instagram

Kevin Magnussen i stormvejr efter McLaren-hån på Instagram: Ronnie Bremer med på telefon. Hør mere her

SHANGHAI (Ekstra Bladet): Hvis man er typen, som ikke er bange for at være lidt vittig, kender man følelsen af, når en joke bliver mødt af pinlig tavshed eller det, der er værre.

De fleste kommer sig over et fejlskud med det samme. Så nemt slipper man ikke, når man hedder Kevin Magnussen og kikser en joke over for 43.000 følgere på Instagram.

Nettet glemmer ikke, selv om den danske Renault-kører hurtigt pillede et kontroversielt billede af det sociale medie.

Se billedet her:

Balladen startede, fordi han postede et billede fra Spa i 1998 af Michael Schumacher i tyskerens Ferrari - vel at mærke med tre blot hjul efter en kollision med David Coulthard - overskrevet med teksten ’Stadig hurtig end en McLaren’.

Det blev mindre godt modtaget, hvis man læser kommentarerne. Så har man ikke sagt for meget.

Smagsløst og idiot var blandt kommentarerne.

- Jeg havde glemt at tænke på, at jeg stadig har McLaren-fans, der følger mig. De blev liiiidt mere sure, end jeg havde regnet med, forklarer Kevin Magnussen overfor Ekstra Bladet i Shanghai, hvor der køres grandprix i weekenden.

Og smiler.

- Jeg så bare en anden, som havde lagt det ud og tænkte: Det er da meget sjovt …

- Jeg tænkte også på, det var sjovt, fordi den Ferrari, som er på billedet, var så latterlig hurtig i forhold til alle de andre dengang.

- Men folk tænker kun, at jeg håner McLaren. Det var ikke kun det ... Det var bare ikke lige så sjovt, som jeg troede, det var, siger Kevin Magnussen … og kan ikke lade være med at småklukke.

Kevin Magnussen har dummet sig (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Magnussen i stormvejr efter McLaren-hån

Han har gjort sig morsom på McLarens bekostning på det sociale medier formentlig for sidste gang i lang tid.

Til gengæld håber begge Renault-kørere at være hurtigere end McLaren på søndag. Hvis løbet flasker sig, skulle sæsonens første point gerne i hus til det franske team. Om end banen i Shanghai ikke passer fantastisk til Renault med teamets underskud af hestekræfter.  

83 kommentarer
Vis kommentarer