Kevins onkel: Det hænger ikke sammen

Kevin Magnussens onkel, som har fulgt ham på tætteste hold gennem hele livet, blev dybt forbløffet over McLarens beslutning om at satse på Jenson Button

Erik Magnussen ærgrer sig inderligt over nevøen Kevins tidlige exit fra Formel 1, men har er sikker på, at det kun er et spørgsmål om tid, før han er tilbage i motorsportens fornemste klasse. (Foto: Anthon Unger).
Erik Magnussen ærgrer sig inderligt over nevøen Kevins tidlige exit fra Formel 1, men har er sikker på, at det kun er et spørgsmål om tid, før han er tilbage i motorsportens fornemste klasse. (Foto: Anthon Unger).

En times tid før torsdagens McLaren-pressemøde i Woking ved London fik en af Kevin Magnussens fasteste støtter gennem hele livet, hans onkel Erik, vished for, at rygterne talte sandt: McLaren har valgt Jenson Button som makker til Fernando Alonso og har degraderet Kevin Magnussen til reservekører.


Her bliver det afsløret, at Kevin Magnussen skal være reservekører

Det er et hårdt slag for Erik Magnussen, for Kevins drøm om Formel 1 er også Erik Magnussens drøm. Til det sidste troede han fuldt og fast på, at hans nevø ville beholde sit sæde i motorsportens fornemste klasse i 2015.

- Det er helt utroligt ærgerligt, og jeg er bare så ked af det på Kevins vegne, siger Erik Magnussen til Ekstra Bladet.

Kevin Magnussen har flere fornemme placeringer på væggene i Roskilde Racing Center. Her sidder onkel Erik Magnussen under blandt andet et billede af Kevin sammen med den tidligere McLaren-boss Martin Whitmarsh. (Foto: Anthon Unger) Sport Mød Onkel Erik: Kevins første store læremester

- Jeg troede, at det bare handlede om at køre så hurtigt som muligt med det materiel, man får stillet til rådighed. Men det gør det åbenbart ikke, for Kevin har netop fået det optimale ud af bilen.

- Det kommer sgu meget bag på mig, at det ikke var nok til at beholde sædet. Jeg kan ikke få det til at hænge sammen, siger Erik Magnussen.

Selv en kommende Formel 1-stjerne kan blive udsat for mobning. I Kevin Magnussens tilfælde var det faderen Jans resultater, der blev brugt mod sønnen. (Foto: Claus Bonnerup) Formel 1 Kevin blev mobbet med sin far

- Frygter du, at Kevin er færdig for altid i Formel 1?

- Det gør jeg bestemt ikke. Det her er et lille bump på vejen, og det skal han nok klare, siger Erik Magnussen.

- Han er et kæmpe talent, og han vil vise alle, at det, der nu er sket, er en fejl. Han kommer tilbage stærkere end nogensinde. Det er jeg helt sikker på.


Også racerkører Marco Sørensen tilkendegav sin holdning om McLarens beslutning

0 kommentarer
Vis kommentarer