Kevins taktik er lagt: Ambitionen er point

Renaults dansker håber at udnytte andres fejl til igen at slutte højere, end raceren egentlig har fart til

Kevin Magnussen jagter flere VM-point i Barcelona. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen jagter flere VM-point i Barcelona. (Foto: Jan Sommer)

BARCELONA (Ekstra Bladet): Selv om startplaceringen til søndagens grandprix i Spanien er bedre end i Rusland for to uger siden, er der ingen forventning hos Renault eller Kevin Magnussen om at kunne matche syvendepladsen.

- Jeg håber lidt på, at vi kommer lidt længere op, end vi er hurtige til. Så må vi tage den derfra. Ambitionen er point. Og det er ud over, hvad vi burde kunne. Vi skal være heldige, siger Kevin Magnussen.

Efter udskiftning i den ene Red Bull-racer har der været stor fokus på teamet. Ricciardo og Verstappen imponerede dog i lørdagens kvalifikation og begynder løbet sammen i anden start-række. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Red Bull viser hornene

RS16-raceren præsterer bedre i løb end til kvalifikation, men Circuit Barcelona-Catalunya er ikke videre nem at overhale på. Det gælder om at udnytte en eventuel safetycar eller være vaks med dæk-strategien, hvis muligeder opstår.

- Et par placeringer kan man godt tage med en rigtig god start. Men hvis de andre omkring også får sådan en, er det ikke meget, man henter.

- Jeg prøver at tage de placeringer, jeg kan og være så vågen som mulig, hvis der sker noget. Det er dumt at gå ind i det og se rødt. De bedste første omgange er, når man går ind til dem med overskud og fokus. Det giver det bedste resultat, siger Kevin Magnussen.

Formel 1 Flot, skat! Maksimal kval af Kevin

Renault kører med en modificeret bagvinge til baner, hvor der som i Barcelona er brug for meget downforce. Den har virket efter hensigten og givet et lille skridt i den rigtige retning.

Frederic Vasseur holder også et vågent øje med andre løbsserier for at sikre Renault til fremtiden. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Renault giver alle chancen: Her er bossens forklaring

Kevin Magnussen med dansk opbakning i baggrunden.(Foto: Jan Sommer) Formel 1 Bundsolidt af Kevin: Red Bull overrasker i kvalifikationen

Husk, at du kan følge Grand Prix'et i Barcelona live på ekstrabladet.dk...

Her kvaler Kevin sig som nummer 15:

15 kommentarer
Vis kommentarer