Annonce:
Annonce:

Kevins triste weekend fortsætter: Straffes før grandprix

Efter den triste kvalifikation i Baku blev gearkassen udskiftet på Kevin Magnussens Renault-racer, og det koster nu en straf til danskeren

Hør om søndagens løb i Formel Ekstra her
Annonce:
Følg Formel 1

Det tegner ikke til at blive en succesfuld søndag for Kevin Magnussen i Aserbajdsjan.

Danskeren har således langt fra fået nogen optimal optakt til søndagens Formel 1-grandprix i Baku, der starter klokken 15.00 dansk tid.

Kvalifikationen var mildest talt skuffende for Renault, der kunne se teamets kørere levere de to dårligste tider under lørdagens tidtagning. Magnussen kunne dog her glæde sig over igen at være bedst i den interne kamp mod holdkammeraten Jolyon Palmer.

Men nu ender den danske halvdel af Renault-duoen alligevel som den kører, der på papiret har de dårligste forudsætninger for et godt resultat i søndagens løb.

Renault valgte således at udskifte Magnussens gearkasse efter kvalifikationen, og det er imod reglementet, hvorfor danskeren er blevet idømt en straf på fem placeringer på start-gridden i Baku.

Det kan selvsagt ikke lade sig gøre at rykke længere tilbage end en enkelt plads - fra nummer 21 til 22 - hvorfor der også er tale om en nøje beregning fra Renaults side.

Det franske hold har altså vurderet, at den mulige gevinst ved at bryde reglementet vejede tungere på vægtskålen end straffen for at gøre det samme.

Teamet har tilmed besluttet, at Magnussen starter fra pitten, da man har valgt at ændre opsætningen på bilen forud for løbet.

Også Toro Rossos Carlos Sainz Jr. brød det samme reglement efter kvalifikationen, så spanierens 13. plads på start-gridden er skiftet ud med en placering som nummer 18.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: