Kimi efter Ferrari-kritik: 'I tager fejl'

Formel 1-stjernen Kimi Räikkönen langer ud efter medierne, der ifølge finnen ikke tror på Ferrari-teamets chancer i VM-kapløbet med Mercedes

En ulykke kommer sjældent alene, siger man.

Det måtte Ferrari også sande efter Singapores Grand Prix, der blev en kæmpe katastrofe for de italienske team. Holdkammeraterne Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen formøblede tyskerens pole position, da de kolliderede under starten med Max Verstappen og begge måtte udgå blot for at vende tilbage i pitten, hvor de kunne se rivalerne fra Mercedes løbe med sejren og podiepladscering.

Hamilton udbyggede føringen ned til Vettel med 28 point i VM-stillingen, mens Valtteri Bottass trejdeplads betød, at Ferrari nu er 102 point efter Mercedes i kontruktørernes mesterskab. Dermed har Ferrari kniven for struben forud for de sidste seks grandprixer i VM-sæsonen. Specielt de næste to Formel 1-løb i Malaysia og Japan forventes at ligge godt til Mercedes-teamet.

Men Ferraris finske superstjerne, Kimi Räikkönen, er utilfreds med medierne, som han mener, allerede har dømt Ferrari ude af VM-kampen

- I, medierne, går ud fra, at det bliver svært for os, men det gør vi ikke. Det er et nyt løb, en ny weekend, og vi kommer fuld af kamplyst. Vi vil gøre vores bedste, fortæller han i et interview til Motersport.

Lewis Hamilton fejrer sejren efter Singapores Grand Prix. Foto: AP/Wong Maye-E
Lewis Hamilton fejrer sejren efter Singapores Grand Prix. Foto: AP/Wong Maye-E
 

Iceman bakkes op af chefen, Maurizio Arrivabene, der lover, at Ferrari nok skal komme tilbage efter et elendigt grandprix i Singapore.

- Vi har bevist, at vi har en fremragende bil og to stærke kørere. Vi garanterer, at vi vil komme kæmpende tilbage lige indtil det sidste hjørne i det allersidste grandprix i år.

Hos Mercedes føler man heller ikke, at der er noget, som er afgjort endnu. Den tredobbelte verdensmester Lewis Hamilton spår de næste løb til at blive en styrkeprøve for Mercedes-teamet.

- Helt ærligt så tror jeg, at det det bliver rigtig tæt i de næste løb. Det bliver svært at forudse, men jeg tror Ferrari er særdeles stærke i Brasilien. Det samme med Mexico, mens vi i Malaysia burde være okay.

Næste grand prix på Formel 1-kalenderen er netop Malaysias Grand Prix, som køres 1. oktober.

Populær F1-stjerne forlænger med Ferrari

Medie: 'Mirakel-læge' kan redde Schumacher

Hylder Kevins beslutning: Det kræver altså klodser