Kompromisløs Kevin med kontant melding: Jeg vil dø i bilen

- Jeg kan ikke lide kompromisser, lyder det benhårdt fra Kevin Magnussen, der er klar til at sætte livet på spil i raceren

Formel 1 har været en farligere sport, end den er i dag. Endda markant.

Sikkerheden bliver større og større, men det er ikke alle, der nødvendigvis bifalder den udvikling, heller ikke Kevin Magnussen.

I disse dage diskuteres danskerens aggressive kørestil livligt, efter Pierre Gasly ytrede, at Magnussen er den farligste mand i F1-feltet. Den hårde stil er dog kommet for at blive, for Haas-køreren har en speciel indstilling til livet som racerkører.

- Jeg kan ikke lide kompromisser, jeg vil give alt. Jeg vil dø i bilen, lyder det fra Kevin Magnussen ifølge Reuters.

- Jeg vil ikke holde mig tilbage. Jeg vil sætte livet på spil. Helt sikkert.

doc6zxa3bf434l7dck36ek.jpg 

Når han tager hjelmen på, er der ikke andet i verden end racerløbet.

- Jeg elsker min familie, og der er mange ting i livet, jeg nyder, men når jeg er i bilen, er der intet andet i verden, der betyder noget.

Magnussen drømmer sig - ligesom en vis Kimi Räikkönen - tilbage til de gode gamle dage, hvor Formel 1 var mere simpelt.

- Hvis jeg havde et ønske, ville jeg gerne være født i 30'erne og være ung i 50'erne og 60'erne. Det gør ondt i hjertet, når man ser, hvor langt tingene er nu i forhold til, hvordan de var engang. Jeg misunder de fyre meget.

- Det var mere rent og spændende. Man kunne gøre en forskel, hvis man var klar til at løbe en risiko. Og også hvis man var komfortabel med at ligge på den grænse. Tilbage i tiden kunne man gøre en forskel, hvis man var fattet og på grænsen til døden konstant. Og det er ikke en faktor mere.

Kevin fik sviner på åben skærm og svarer igen: Sut mine kugler!

Magnussen ligger sammen med Marcus Ericsson øverst på listen over flest strafpoint, og han er heller ikke særlig bekymret over at få hakkene i kørekortet.

- Man får måske en straf, man mister måske frontvingen, men der er intet at miste, når man er nummer 11. Gå efter det. Nogle gange er man nødt til at være meget mere aggressiv, når man kæmper derude.

Gasly raser over Magnussen: Denne episode så du ikke på tv:

Ny anklage mod Kevin: Sådan fik han belastet ry

Watts dom: Det var ikke smart - Grosjean flopper igen

Haas-bossen afslører: Vi ser ikke Kevins sande jeg

187 kommentarer
Vis kommentarer