Konkurrent frygter for Kevin Magnussen

Sergio Perez, der mistede sit McLaren-sæde til Kevin Magnussen, frygter, at der ikke er nogen Formel 1-fremtid for danskeren

Fire løb resterer blot i Formel 1-sæsonen, og derfor er alle Formel 1 teams allerede godt i gang med forberedelserne til den nye sæson. De fleste teams har deres kørerbesætning på plads, og endnu står der ikke Kevin Magnussens navn på et eneste af sæderne til 2016-sæsonen.

Kun ganske få pladser er tilbage, og Kevin Magnussens rival, Sergio Perez, som mistede sit McLaren-sæde forud for sidste sæson netop til den danske racerkører, frygter, at danskeren må se Formel 1-eventyret være forbi - i hvert fald i denne omgang.

Se også: Jason Watt: Disse folk knuste Kevins drøm

Det fortalte han journalister forud for det amerikanske Grand Prix.

- Det er ærgerligt for Kevin, for han kom ind på McLaren på et meget vanskeligt tidspunkt - præcis som min tid på holdet, siger Perez, der efter McLaren-exittet fandt plads på Force India, givetvis takket være hans økonomiske bagland, hvor Perez bliver støttet af verdens rigeste mand, sin mexicanske landsmand Carlos Slim.

- Jeg var heldig at finde et nyt hold og fortsætte min Formel 1-karriere. For ham bliver det meget vanskeligere nu, fordi der ikke er mange pladser tilbage, og han allerede har misset et år i F1.

Kevin Magnussen har været reservekører for McLaren hele sæsonen, men fik dog lidt Grand Prix-kilometer under racerhjelmen, da han erstattede en skadet Fernando Alonso til årets første Grand Prix på Melbourne, hvor den ustabile McLaren-racer dog ikke holdt hele vejen til mål.

Se også: Kasseret på grund af Magnussen: Perez er chokeret

Næste år tyder det på, at belgiske Stoffel Vandoorne overtager reservetjansen, og derfor er Kevins tid på McLaren ovre. Sergio Perez håber dog på, at Kevin finder en løsning.

- Jeg håber virkelig for ham, for han fortjener virkelig et sæde i sporten, at han finder en plads, sagde Perez i går.

De få pladser, der er tilbage, er ikke hos sportens største teams. Magnussens håb ligger hos Lotus, som sandsynligvis snart bliver overtaget af Renault. De har et enkelt sæde ledigt ved siden af Pastor Maldonado, men i følge Ekstra Bladets oplysninger er Magnussen ikke førstevalget hos det franske team.

Se også: Svært valg hos Lotus: Kevin blandt flere 'indbydende' kørere

Det nye F1-team Haas har også en plads ledig ved siden af Romain Grosjean, men det sæde bliver heller ikke Kevins. I forbindelse med det mexicanske grandprix næste weekend ventes det, at den lokale Esteban Gutierrez bliver præsenteret. Derudover er der det lille Manor-mandskab, men spørgsmålet er, om det overhovedet er interessant for danskeren.

Det ser svært ud for Kevin, selvom Perez og også Button offentligt har udtrykt deres håb om, at danskeren er med i F1-cirkusset næste år.

Se Perez' voldsomme styrt fra træning under forberedelserne til det ungarske Grand Prix på Hungaroring

Her langer Perez ud efter en langsom Magnussen under Melbourne GP i marts

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer