Annonce:
Annonce:

Konkurrent peger fingre ad Kevin: Hvorfor bliver han ikke straffet?

Sauber-teamets Marcus Ericsson blev sat ud af spil i det australske F1-grandprix, og hverken han eller hans team var i tvivl om, at Kevin Magnussens var skyld i det

Annonce:
Følg Formel 1

En kører, der 'fuldt ud eller overvejende kan bebrejdes’' en ulykke i et Formel 1-grandprix står til straf, men hverken Kevin Magnussen eller Marcus Ericsson blev sanktioneret søndag, da de var tørnet sammen på første omgang af det australske grandprix.

Video: Se sammenstødet i videoen øverst i artiklen

Ingen af dem kunne altså pålægges hovedansvaret for kollisionen, men det er ikke en konklusion, som Sauber-teamet selv har draget. Teamet anser alene Magnussen for at være skyld i kollisionen.

- Jeg forstår ikke, hvorfor FIA (det internationale motorsportsforbund, red.) ikke har reageret i denne situation, siger Sauber-teamchef Monisha Kaltenborn ifølge autosport.com.

Annonce:

- De (FIA, red.) har gjort det klart i reglerne, at hvis en kører bærer skylden, vil de skride til handling. Jeg ved ikke, hvad der yderligere skulle være sket (før FIA handlede, red.), for situationen var åbenlys, siger Kaltenborn.

Magnussen forsøgte på løbets første omgang at overhale Ericsson indenom i tredje sving, men hans frontvinge ramte Sauber-raceren, hvilket drev danskeren ud af banen. Ericsson røg også af banen, men begge biler kom i gang igen for så blot senere at udgå med mekaniske skader.

Ekstra Bladets reportagehold traf Ericsson, da han var på vej ud af paddock’en, og han lod ikke tvivlen komme sin danske konkurrent til gode.

- Hvis nogen skulle have gjort noget anderledes, var det Kevin, men det er en af de slags ting, som sker. No bad feelings, sagde Marcus Ericsson til Ekstra Bladet.

TV: Hos Haas mente man til gengæld, at svenskeren var galt på den. Se interviewet med Magnussens chef her:

Haas-boss kritiserer svensker efter Kevin-kollission

Kevin efter sammenstød: Burde have scoret point

Se skræk-starten: Her kører Kevin af banen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: