Konkurrenten: Kevin fortjener chancen

- Jeg vurderer ham meget højt, siger Torros Rossos spanske rookie, som har kørt Formel Renault 3.5 mod Kevin Magnussen

Fredagen blev en dag, som Kevin Magnussen sikkert helst vil glemme. Men først skulle pressekorpset stilles tilfreds (Foto: Jan Sommer)
Fredagen blev en dag, som Kevin Magnussen sikkert helst vil glemme. Men først skulle pressekorpset stilles tilfreds (Foto: Jan Sommer)

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Formel 1-sæsonens første stop har mest handlet, om biler der ikke fungerer, og kørere som ikke er til stede.

Men på grid’en findes også en lille håndfuld rookier med Torro Rossos 17-årige Max Verstappen og 20-årige Carlos Sainz jr., som de mest prominente. 

Når man tænker på McLaren-Hondas store tekniske problemer, er det formentlig begrænset, hvor meget det betyder for Kevin Magnussen, at hans kollegaer tænker gode ting om ham.

Ikke desto mindre Carlos Sainz jr. ikke andet end respekt til overs for den danske vikar.

- Jeg havde slet ikke forestillet mig en debut uden Fernando Alonso, sagde Carlos Sainz jr. til pressen i Melbourne-paddocken.

Kevin Magnussens bil er sendt i hegnet under fredagens træning (Foto: AP) Formel 1 - 13. mar. 2015 - kl. 11:02 Ron var skuffet: HELE historien om Kevins crash

Kevin Magnussen må i 2015 nøjes med en rolle som tredjekører hos McLaren-Honda. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Kæmpe Formel 1-overblik: Så fedt bliver 2015

Carlos Sainz Jr. (Foto: Jan Sommer)
Carlos Sainz Jr. (Foto: Jan Sommer)
 

Som spanier er Fernando Alonso naturligvis hans store idol – også selv om faren er en levende rally-legende.

- Naturligvis er det ikke særlig rart, men på den anden side må jeg sige, at jeg er ret glad på Kevins vegne.

- Han fortjener endnu en chance for at bevise sig selv. Jeg vurderer ham meget højt, og jeg har set meget data fra ham fra Formel Renault 3.5, siger spanieren.

For begge gælder, at Formel Renault 3.5-klassen var vejen ind i Formel 1.

Kevin Magnussen vandt serien i 2013, mens Carlos Sainz jr. tog sig af den samlede sejr i fjor. I 2013 kørte spanieren kun den halve sæson og blev samlet nier.

- Helt klart er jeg meget ked af det på Fernandos vegne, og jeg håber virkelig, han kan komme tilbage til Malaysia, så vi kan køre ræs sammen og få taget et billede sammen.

- Men på den anden side. Da jeg så Kevin var tilbage i Formel 1, så er det noget, han fortjener, siger Torro Rosso-rookien.

Sandsynligvis bliver grandprixet i Australiens det eneste rigtige ræs, Kevin Magnussen kommer til at køre i år. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 12. mar. 2015 - kl. 22:57 Kevin afslører 2015-plan: USA er droppet

Se også: Kevin Magnussen og stjernerne jokede med 17-årig debutant

Sådan så Kevin Magnussens bil ud efter ulykken i Melbourne (Foto: AP)
Sådan så Kevin Magnussens bil ud efter ulykken i Melbourne (Foto: AP)

Carlos Sainz Jr. i sin Toro Rosso (Foto: Jan Sommer)
Carlos Sainz Jr. i sin Toro Rosso (Foto: Jan Sommer)
 

TV: Se Kevin Magnussen fortælle om banen i Melbourne

17 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere