Koryfæ ringede til Button: Skrid fra det hele!

Formel 1-legenden Sir Stirling Moss kan slet ikke se, hvem der skulle forhindre Jenson Button i at blive hos McLaren

Sir Stirling i godt australsk selskab med søstrene Kylie og Danni Minogue ved det australske grandprix i 2007. (Foto: AP)
Sir Stirling i godt australsk selskab med søstrene Kylie og Danni Minogue ved det australske grandprix i 2007. (Foto: AP)

Det kan pakkes ind på mange måder, og efterhånden har mange stjerner, dygtige mennesker og ligegyldige iagttagere alle ytret deres mening om Jenson Button, Kevin Magnussen og McLarens ledige sæde i 2015.

Men de færreste har sagt det så tydeligt, som Sir Stirling Moss gjorde, da han ringede til Button.

Det fortæller den tidligere storkører i Formel 1-feltet til Daily Mail.

- Jeg ringede faktisk til ham, fordi det er en svær situation, der aldrig skulle have været der. Han er en af de bedste kørere derude, og jeg synes, det er en skam.

Kevin Magnussen samlede 55 point i 2014-sæsonen. Button fik til sammenligning 126. (Foto: Jonas Olufson) Formel 1 Eks-verdensmester: Derfor bliver Kevin Magnussen vraget

- Det var dels for at muntre ham op og dels et råd - hvis de absolut skal spolere det for ham, kan han lige så godt vinde Le Mans i en Audi, tage til USA og rydde det hele der og så komme tilbage.

Stor fan
Bum! Klar tale fra Moss, der er kaldt den bedste Formel 1-kører, der aldrig vandt VM. Han blev omvendt nummer to fire gange efterfulgte af tre tredjepladser fra 1955 til 1961.

Selv om alt peger i retning af, at spanieren Fernando Alonso næste år kører for McLaren, er der stadig en reel chance for, at det britiske hold vælger at fortsætte med Magnussen og Button, vurderer Formel 1-kommentator Jens Hansen. (Foto: McLaren). Formel 1 Ekspert: Det kan ende med Kevin og Button

Button og Magnussen i Edinburgh sidste uge. (Foto: Jonas Olufson) Formel 1 Var det afskeds-salutten, Button?

Han lægger ikke skjul på sin store kærlighed til Button og ser ham som det absolut bedste McLaren-bud næste sæson.

- Jeg kan virkelig ikke se, hvem de (McLaren, red.) kan få, der er bedre. Jeg er en stor fan af ham på alle tænkelige måder. Han er en meget dygtig kører, siger Moss.

McLaren har ikke officielt meldt ud, hvornår der kommer en udmelding om kørersammensætningen for næste sæson, men holdets pressechef Matt Bishop bekræfter overfor Ekstra Bladet tirsdag, at man venter en udmelding 'inden for få dage'.

Uanset hvad kan Kevin Magnussen vente, at der falder en afgørelse inden årets udgang. Det bekræfter Matt Bishop tirsdag til Ekstra Bladet.

1 af 2 Brødrene McLaren, Kevin og Jenson i Edinburgh. (Foto: Jonas Olufson)
2 af 2 Sir Stirling i godt australsk selskab med søstrene Kylie og Danni Minogue ved det australske grandprix i 2007. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer