Lukket F1-team tæt på overraskende comeback

Marussia har betalt indskuddet til 2015 og er på vej ud af administration

Marussia har stadig en chance for at blive en del af Formel 1-gridden i 2015. (Foto: Jan Sommer)
Marussia har stadig en chance for at blive en del af Formel 1-gridden i 2015. (Foto: Jan Sommer)

Det lille økonomisk trængte Marussia-team har kurs mod et overraskende comeback. Muligvis bliver holdet klar til Melbourne og sæsonens første Formel 1-grarndprix.

Teamet blev sat under administration på grund af sin dårlige økonomi i slutningen af sidste sæson og missede løbene i Austin, São Paulo og Abu Dhabi.

I januar blev en auktion over teamets racere afblæst for at give plads til forhandlinger med en potentiel køber.

- Vi kan bekræfte, at forhandlingerne mod en løsning på lang sigt fortsætter, hvor holdet vil kunne deltage i 2015-sæsonen, siger administratoren Geoff Rowley onsdag i en erklæring.

Hvis Marussia bliver reddet, vil det kræve en dispensation, så holdet kan benytte sine biler fra 2014-sæsonen. Der er ikke tid til at bygge nye til 2015.

Det lille Marussia-team har kurs mod en bemærkelsesværdig redning. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Truet Formel 1-team tæt på redning

Motorpartneren Ferrari er blandt de store kreditorer, men ifølge Autosport nævnes McLaren af mange som potentiel investor.

Max Chilton og forulykkede Jules Bianchi kørte for Marussia sidste år. Selv om et overraskende comeback til Marussia kræver to kørere, skal man ikke umiddelbart forvente at se Kevin Magnussen som en af dem.

- Det har overhovedet ikke været inde i vores overvejelser og er næppe sandsynligt, siger den danske McLaren-kørers manager Dorte Riis Madsen til Ekstra Bladet.

Sidste års grandprix i Japan var hårdt ramt af dårligt vejr. (Foto: LAT/McLaren) Formel 1 Formel 1-ulykke rykker fem løb

0 kommentarer
Vis kommentarer