Annonce:
Annonce:

Lykkelig TV-chef lover: Vi vil følge alle Kevins skridt

På TV3 Sport er sportschefen, Peter Nørrelund, ikke overraskende lykkelig over, at Kevin Magnussen skal køre Formel 1 igen. Chefen forventer enorm stigning i seertallene

På TV3 Sport forventer man en enorm stigning i seertal, når Kevin Magnussen igen kører over skærmen. (Foto: AllOverPress)
På TV3 Sport forventer man en enorm stigning i seertal, når Kevin Magnussen igen kører over skærmen. (Foto: AllOverPress)
Annonce:
Følg Formel 1

At Kevin Magnussen skal køre Formel 1 for franske Renault i 2016 er nu en realitet. Det står klart, efter han blev præsenteret ved et pressemøde i Paris onsdag eftermiddag.

Og de, der har rettighederne i Danmark til at vise alle racersporene fra verdens fineste motorsportsklasse, er lykkelige over, at Mini-Mag er tilbage i Formel 1-feltet.

- Vi dækker i forvejen Formel 1 meget intenst og seriøst. Men vi vil selvfølgelig holde øje med Kevin og alt, hvad der sker omkring ham. Man kan være sikker på, at vi vil følge hver en bevægelse, han foretager sig. Både før, under og efter kvalifikationerne og selve løbene, siger Peter Nørrelund, sportschef på TV3 Sport, til Ekstra Bladet. 

Officielt: Kevin kører Formel 1 for Renault

Annonce:

Skal man tro sportschefen, så kan man godt forvente en kæmpe stigning i antallet af seere, som vil zappe over på TV3 Sport, når Kevin kører sit første grandprix i Australien om et par uger.

- Vi kan jo godt lide at se, når danskere er med fremme, og forhåbentlig gør det godt. Så jeg vil gætte på, at Magnussens tilbagevenden til Formel 1 giver en stigning på 35-40 procent i seertal, siger Peter Nørrelund, sportschef på TV3 Sport.

Selv inden Kevin Magnussens comeback til Formel 1 prioriterede man sporten højt på TV3 Sport. Men med Magnussen tilbage er det alligevel noget andet. Noget ekstra, erkender Peter Nørrelund.

- At Kevin nu kommer tilbage er jo et fantastisk ekstra krydderi, siger han.

Klar besked til Kevin: Renault-bossen vil på podiet

Nørrelund siger, at man deler seere op i forskellige kategorier, ’event-seeren’ og ’føljeton-seeren’. Og sportschefen gætter på, at der kommer mange flere af den sidste type.

Annonce:

- Eventseeren taler om, hvad der er oppe lige nu i sportsverdenen og følger med i det populære, mens føljeton-seeren er den trofaste seer, som har sport ind under huden og følger hvert sekund af de forskellige sportsgrene. Kevins comeback gør, at Formel 1 folder sig ud, så der kommer flere føljeton-seere.

Kevin Magnussen må dele TV-tiden med sin nye teamkammerat i Renault, britiske Jolyon Palmer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: