Annonce:
Annonce:

Magnussen afviser stort sæde hos amerikanere

Hvis Kevin Magnussen skulle misse det sidste ledige sæde hos Renault kan han meget vel være på vej til USA, skriver stort motorsportsite. Men ikke hvis man spørger danskeren

Annonce:
Følg Formel 1

Den sidste dans om det sidste ledige sæde i en Formel 1 Renault-racer er i fuld gang. Og det er ikke kun Kevin Magnussen, der danser med. Desværre.

Danskeren kæmper med Jolyon Palmer, hans nuværende teamkammerat, og en række andre kørere, Renault har været i kontakt med. Men Magnussen bør efter alt at dømme ikke frygte at få et sæde et eller andet sted. Renaults option på danskeren er udløbet, så han kan frit vælge hold for fremtiden. Og det har sat gang i diverse rygter.

Ifølge motorsportmediet racer.com kan Kevin Magnussen kan være på til den store, amerikanske løbsserie Verizon IndyCar Series. Her skulle Andretti Autosport holdet et Honda-sæde ledigt til danskeren.

Men tirsdag morgen går Kevin Magnussen noget usædvanligt ud og kommenterer rygter om sin fremtid på Twitter. Her afviser danskeren pure, at han er på vej til den USA.

Annonce:

Magnussen afviser
- Jeg kan se rygter om, at jeg skal køre IndyCar. Jeg er en stor fan af IndyCar, men det er bare rygter. Der er ikke noget i det, skriver danskeren tirsdag morgen.

Men her stopper han ikke med at tale om motorsport. For i et par andre tweets erklærer han sin kærlighed og loyalitet til Renault.

Magnussen vil blive hos Renault
- Jeg føler mig sikker på, at min fremtid ligger i Formel 1, og der bør ikke være nogen tvivl om, at mine intentioner er at blive hos Renault i mange år, hvis det er muligt, skriver Magnussen.

Dette tweet kom en times tid efter det første:

Utålmodig Magnussen
- Desværre er der ikke noget nyt i forhold til min fremtid, men det vil der forhåbentlig være snart. Jeg er også ved at blive utålmodig, skriver han.

Hvis danskeren formår at 'genvinde' sit sæde hos Renault, kommer han som bekendt til at teame op med den nye kører hos franskmændene, tyske Nico Hülkenberg.

For få dage siden blev tyskeren nemlig offentliggjort som kører for Renault til den kommende sæson.

Se Magnussen race sig en fin placering i Japan:

Læs mere om Magnussens muligheder, hvis sædet hos Renault glipper:
Mister han sædet i F1's farlige stoleleg: Kevin med i sårbart firkløver

Kryptisk Renault-chef giver Kevin håb

Kevin-boss forklarer: Derfor tog vi Hülkenberg

Kevin-dominans hos Skysport: Håber han får Renault-sædet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: