Magnussen i stormvejr efter McLaren-hån

Kevin Magnussens uheldige Instagram-opdatering bliver bestemt ikke vel modtaget, og trods en slettet opdatering er skaden sket

Kevin Magnussen er atter en del af Formel 1-cirkusset, efter hans ophold hos McLaren aldrig blev den succes, som begge parter havde håbet.

Da sidste sæsons Formel 1 gik på hæld, udløb Magnussens kontrakt som reservekører hos McLaren samtidig, og afskeden for det hæderkronede team blev ikke så pæn, da Magnussen blandt andet fik beskeden om sin fyring fra teamet på sin fødselsdag.

Kevin Magnussens fremtid ligger uden for McLaren - forhåbentlig i Formel 1, men under alle omstændigheder bag rattet i en racerbil. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Formel 1 Kevin afslører: McLaren-brud kom på min fødselsdag - via mail!

Heldigvis har Mini Mag nu atter fået grund til at smile, efter han i 11. time fik sikret sig en plads hos Renault, hvor det dog endnu ikke er blevet til danske point i de to foreløbige grand prix' i sæsonen.

Magnussen har dog fået humøret igen ovenpå den uskønne McLaren-afsked, og selvom begge parter har erklæret, at de eventuelle genvordigheder er en saga blot, så kunne Magnussens Instagram-opdatering i weekenden godt fortælle en anden historie.

Kevin Magnussen offentliggjorde således et billede på det sociale medie, hvor en smadret Ferrari, hvor blandt andet et hjul var røget af, var i fokus med teksten 'stadig hurtigere end en McLaren'. Magnussens kommentar til billedet var blot efterfulgt af seks grinende smileys. Billedet var en tydelig reference til det britiske teams store problemer med at levere konkurrencedygtige racere de seneste par sæsoner.

Men Kevins forsøg på morsomhed blev bestemt ikke lige vel modtaget alle steder. Flere fans rystede på hovedet over danskerens behov for denne stikpille til McLaren og henviste til, at han jo selv har siddet i samme bil de seneste sæsoner.

Endnu værre var det dog, at Ferrari-billedet var taget fra et F1-løb i 1998 på belgiske Spa, hvor selveste Michael Schumacher sad bag rattet i den smadrede racer. Den legendariske tysker havde siden et alvorligt uheld på ski i december 2013 og har været lam i hele kroppen, og hvis videre skæbne fortsat ikke kendes.

Kevin Magnussen og Ron Dennis ses her i 2014, hvor danskeren havde sin debut-sæson i Formel 1. (Foto: All Over Press) Formel 1 Trak kritik tilbage: McLaren-chef med ny bizar Kevin-bemærkning

Af samme årsag kalder flere Magnussens opdatering for smagløs, folk bliver fornærmede og kalder det danske F1-håb for 'forbandede idiot' og andre skældsord, fortæller den finske avis iltalehti

Magnussen har sidenhen slettet sin uheldige opdatering, men hans Instagram-post kan selvfølgelig findes alligevel.

Du kan blandt andet se hans uheldige post her:

Magnussen skal i weekenden køre det tredje Grand Prix på kalenderen, når det kinesiske løb på Shanghai International Circuit løber af stablen.

Jacques Villeneuve vandt VM i 1997 og afløste sin tidligere makker, briten Damon Hill, tv, på tronen (Foto: All Over Press) Formel 1 Eks-verdensmester til Kevin og Co.: Hold kæft og kør!

Kevin Magnussen fik ikke den lovede hjælp fra McLaren. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Ærlig Kevin: Ingen hjælp fra McLaren

Kevin Magnussen fik ikke den lovede hjælp fra McLaren. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Ærlig Kevin: Ingen hjælp fra McLaren Forholdet mellem Ron Dennis og Kevin Magnussen er ikke længere så varmt som i sidste sæson. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 McLaren-boss sviner Kevin: Derfor er det mystisk

Kevin leverede en strålende indsats i Bahrain, selvom det ikke gav point. Se hans forrygende løb her:

98 kommentarer
Vis kommentarer